Eladó lakás Szolnok 77 nm
Eladó lakás Szolnok 77 nm
Eladó lakás Szolnok 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7962268
Referenciaszám: 42950
Frissítve: ma

Szolnok eladó panellakás 1+3 fél szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
519 351 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingarlaniroda megvételre hirdet egy Szolnokon, a belvárosban lévő 77 m2-es, 2+ 2 félszobás, belső kétszintes, 4. emeleti panellakást.   Hozza a bőröndjét és költözzön be! A kínálatunkban lévő lakást bútorokkal, háztartási gépekkel (mosógép, szárítógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, óriás TV) együtt kínáljuk, ami a vételár részét képezi.. A kiváló elhelyezkedéséből fakadó előnyök, mint közel a Belvároshoz, Vasútállomáshoz remek lehetőséget nyújtanak leendő tulajdonosának, akár lakóként szeretné élvezni a kellemes hangulatú lakás előnyeit, akár befektetésben gondolkodik. Az eladó lakás jellemzői: - - 77 m2 nettó alapterület - -  belső kétszintes, franciaerkélyes - -  szigetelt lakás műanyag és fa nyílászárókkal - -  alsó szinten konyha, étkező, nappali, tusoló, külön WC, előtér, kamra található  - -  a tetőtérben három szoba, kádas fürdőszoba WC-vel került kialakításra,  - -  a lakás melegét távhő szolgáltatja - -  nyáron a mindkét szinten felszerelt klíma eredményez kellemes hőmérsékletet a lakóknak - -  hangulatos világítás és modern beépített szekrények teszi otthonossá a lakást - -  riasztóberendezés - -  csendes, nyugodt, rendezett lépcsőház, jó lakóközösség - -  azonnal költözhető Közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, boltok, pár perc sétára buszmegálló, vasútállomás. BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! Amennyiben a fenti  155805519 azonosító számú eladó lakás, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal! |A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek.| Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mariann CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 211 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mariann CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 211 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY