Eladó lakás Szolnok, Belváros 49 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 49 nm
Eladó lakás Szolnok, Belváros 49 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7863322
Feltöltve: 8 hónapja

Szolnok eladó panellakás 2 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
428 571 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
8. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető! Szolnokon frekventált helyen, a vasútállomástól nem messze, 8. emeleti, csendes, biztonsági kamerákkal ellátott házban lévő, jelenleg nem lakott panel lakás eladó, melynek alap területe 49 négyzetméter. A lakás az én tulajdonom, teljes mértékben teher és hitelmentes. 2 db erkély van, amelyek pár éve lettek leburkolva. Műanyag nyílásszárók, 20cm vastag szigetelés miatt a REZSI télen nagyon alacsony. (Mivel pont középen van a lakás és szigetelt, kikapcsolt fűtés mellett is 23-25 fok van) 2 szoba, konyha, fürdőszoba, folyosó. A folyosó egyik fala teljes hosszúságban és magasságban beépített szekrény. A lakás felújítása elkezdődött, a konyha, a háló, a folyosó, és a nappali 60%-ban lett kész, a fürdőszobához nem lett hozzáfogva, sőt ott pár csempe le is esett mikor a lambériához túl toltam a fúrót. Az elektromos hálózat szintén félig lett felújítva, vannak még régi vezetékes részek. Néhány információ, illetve a költségek: A kaputelefonon kóddal nem lehet bejutni, csak chip-el, így még biztonságosabb. A házban rendvédelmi szolgálati lakások találhatóak javarészt, nagy a csend a nap minden szakában, nincsenek balhés szomszédok. Ez tette lehetővé, hogy a lakás Buddhista meditációkra és zeneszerzésre volt használva (fülhallgatóval persze) A házhoz tartozik egy kamerázott, minden oldalról zárt és fedett kerékpár tároló. Teher és személylift is van, közösségi helység a földszinten. Vasútállomás 5 perc séta, Jubileum téri buszpályaudvar 3 perc, Coop, Tesco, Interspar, Dohányboltok 5-10 percen belüli séták. A körzeti orvos illetve fogászat két házzal arrébb van. Iskola, 2 ovi, 2 játszótér 3 perc séta. A vasút és alapból a város zaja sem szűrődik be, a műanyag ablakok miatt. Közösköltség: 9000/hó. Ez tartalmazza a szemészállítást, a világítást stb. Most lesz festés a folyosókon, illetve villany korszerűsítés, ennek a lakásra eső díját már befizettem, így ez is rendezve van. A fűtés és a melegvíz távhő, nyáron összesen kb 5-6ezer forint, télen 15ezer. A gáz pedig nem egyéni órás hanem központi, így a havi gázszámla kb 3-4ezer forint télen-nyáron. Mi nem sok áramot használtunk itt, de ha aktívan mentek a lámpák, akkor kb 2ezer forint volt a havi villany. Tehát nyáron 20-25ezer a rezsi, télen kb 35 ezer. Mivel 8. emeleti, így télen olyan a lakás mintha padlófűtés lenne, illetve a fürdőszobában télen mindig jó meleg van, mert a központi fűtéscső ott megy keresztül. Érdeklődni reggel 6 - tól este 23-ig minden további nélkül lehet, de sokszor még éjfélkor is úton vagyok. Kérem, hogy ingatlanosok kíméljenek.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1975
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágospanorámaétkezőkamraerkélykábeltévéinternettelefonbútorozatlanbeépített konyhabútoralacsony közös költségvízóráshőszigeteltliftriasztókaputelefonredőnypanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ondok Patrik
+36 70 941 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ondok Patrik
+36 70 941 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY