Eladó lakás Székesfehérvár 44 nm
Eladó lakás Székesfehérvár 44 nm
Eladó lakás Székesfehérvár 44 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8125248
Referenciaszám: 648429
Frissítve: 3 napja

Székesfehérvár eladó panellakás 1+2 fél szobás: 41,8 millió Ft

41,8 millió Ft
950 000 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülállónak, párnak vagy 1 gyermekkel is ideális ez az azonnal költözhető, csendes helyen lévő, Királykút lakónegyedben található, csodálatosan felújított panellakás a belváros szélén. Csendes, mert nem utcára, hanem zöldterületre néző ablakai vannak, ráadásul napos a déli fekvésnek köszönhetően. Minden teljesen új benne és azonnal költözhető! Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. A lakás igényesen, teljes körű felújításon esett át. Kicserélésre kerültek a víz, villany és szennyvízvezetéket, radiátorok. Megújult a fürdőszoba is, ahova zuhanykabin lett beépítve és korszerű mosdószekrény. A vadonatúj beépített konyha a nappalaiba költözött, így ott egy, mai kor igényei szerinti közösségi tér lett kialakítva. A konyha helyén pedig egy szoba került kialakításra. A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is ?. A nappaliba hűtő-fűtő klíma került beépítésre. Mindezek alapján a fűtésköltség rendkívül alacsony. A megvan a helye egy hatalmas beépített szekrénynek, de ha az nem elég, akkor sincs gond, hiszen van a lakáshoz, két másik szomszéddal közösen használt tároló is, ami sok olyan holminak tud majd helyet biztosítani, amit már nem szeretnénk a lakásban tárolni. Lift nincs és a lakás a 4. emeleten helyezkedik el. Cserébe nincsenek felső szomszédok. A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt, orvosi rendelő és a belváros pár perces sétára találhatóak. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A parkolás a ház körül ingyenes. Jöjjön, csapjon le rá, amíg más el nem viszi! Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhaklímapanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY