Eladó lakás Székesfehérvár, Maroshegy 43 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Maroshegy 43 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Maroshegy 43 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8109816
Referenciaszám: H484604
Frissítve: 1 hónapja

Székesfehérvár eladó panellakás 2 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
648 837 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron négyemeletes épület földszintjén, csendes ZÖLDÖVEZETBEN nappali + egyszobás, 43m²-es lakás eladó. A nappalin és a szobán kívül a lakás magában foglal egy előszoba-közlekedőt, egy konyhát, egy fürdőszobát és egy kamrát. A szobákban jó állapotú laminált padló, az előszobában, a konyhában és a fürdőszobában járólap található. Az ablakok műanyagra lettek cserélve, illetve redőny is beépítésre került. A távfűtéses lakás egyedi mérővel van felszerelve, a fűtési díja nagyon kedvező. A közös költség is alacsony, mindössze 6.850 Ft. A nagyméretű ablakból parkos kilátásban gyönyörködhetünk. A lakás BEFEKTETÉSNEK is kiváló választás, mivel az ipari park közelsége miatt könnyen kiadható. Környék Csendes, társasházas zöldövezet. A nagy bevásárló központok közül a lakáshoz a Balatoni úton az Interspar, Praktiker vagy az Auchan van a legközelebb. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 11-es és 11/A-s autóbusszal és autóval. Az M7-es könnyen elérhető illetve nagy méretű ingyenes parkoló tartozik a házhoz. Hívjon! Menjünk nézzük meg, amíg még megvan! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlana eladására van szükség, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY