Eladó lakás Szeged, Tarján 60 nm
Eladó lakás Szeged, Tarján 60 nm
Eladó lakás Szeged, Tarján 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8172748
Referenciaszám: 561144
Feltöltve: 3 napja

Szeged eladó panellakás 3 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
598 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szeged Tarján városrészében egy 60 m²-es, 3 külön bejáratú szobás panel lakás. Az ingatlan egy 5 szintes épület 4. emeletén található, jó állapotú és alacsony fenntartási költséggel rendelkezik a panelprogramnak, a napelemeknek és a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A lakásban található egy tágas nappali, két hálószoba, fürdőszoba és külön wc. A szobákban padlószőnyeg, a konyha, fürdőszoba és wc kerámia burkolatú, a közlekedő és előtér linóleummal burkoltak. A lakás redőnyözött, szúnyoghálós és új nyílászárókkal rendelkezik. A nyári meleg elviselését egy hűtő-fűtő klíma biztosítja. A lakás fűtése geotermikus távfűtés, egyedi mérőórával ellátott radiátorokkal. A közös költség: 12.000-14000 Ft/hó. Ebben az összegben benne van a hideg és a meleg víz is. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és válassza az álmai otthonának ezt a Retek utcai lakást!

 Ha az alaprajz és a fotók alapján úgy ítéli meg, hogy személyesen is megtekintené a lakást vagy bármely kérdés felmerül az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal!

 Tel: +36-70-263-5362
 Tokaji Tibor

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
E
klímapanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY