Eladó lakás Putnok 56 nm
Eladó lakás Putnok 56 nm
Eladó lakás Putnok 56 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8151132
Referenciaszám: M279601
Frissítve: ma

Putnok eladó panellakás 2 szobás: 12,49 millió Ft

12,49 millió Ft
223 036 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Putnok városközpont, Mátyás király téren, szigetelt panel épületben 2 szobás, 51 m2 alapterületű, távhős, jó állapotú lakás eladó. Külső felújítás során a lépcsőház kívülről és belülről is kb. 10 cm szigetelést kapott, a lakás hőszigetelt nyílászárókkal és redőnnyel felszerelt. A lakás fenntartási rezsiköltsége alacsony, télen 25-27.000Ft, nyáron 18-20.000Ft. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A szobák padlószőnyeggel, minden egyéb helyiség járolappal burkoltak. A falak gletteltek, tapétázottak. Az előszobában beépített szekrény segítik pakolást. A fürdőszobában sarokkád található. A konyhabútor a vételár részét képezi. A lakás csendes, kultúrált, nyugodt lépcsőházban van, normális szomszédokkal. Külön megbeszélés alapján akár bútorozottan is megvásárolható. Közelben minden megtalálható: óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, piac, boltok, játszótér, bank, piac, buszmegállók. Amennyiben felkeltette érdeklődését, jöjjön, nézzük meg együtt leendő új otthonát! OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Lakáshitel, Személyi kölcsön, stb.), illetve biztosítások tekintetében is díjmentesen, soron kívüli ügyintézéssel segítem ügyfeleim. Hívjon bizalommal! Kérem, hivatkozzon az M279601 referencia számra.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Balázs Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Balázs Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY