Eladó lakás Pécs, Belváros, József Attila utca 47/C 36 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros, József Attila utca 47/C 36 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros, József Attila utca 47/C 36 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7659897
Feltöltve: 1 éve

Pécs eladó panellakás 1+1 fél szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
694 444 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyetemekhez közel, a belváros szélén 1,5 szobás panellakás eladó A József Attila utcában, jó közlekedés mellett eladó egy 4 emeletes panelház 2. emeletén megtalálható 1,5 szobás dupla franciaerkélyes lakás. A szobák nyílászárói műanyagok és redőnyösek, laminált parkettások, valamint külön nyílnak. Előszobában nagy beépített szekrény van, mely megkönnyíti a tárolást. Külön megegyezés alapján bútorozottan vagy részben bútorozottan eladó. Az alagsorban pincerész tartozik a lakáshoz. A lakás egyedi fűtésmérőkkel valamint hideg-meleg vízmérőkkel felszerelt, emiatt rezsije rendkívül alacsony. A ház előtti buszmegállóból induló járattal 8 perc alatt megközelíthető a városközpont. A vasútállomás gyalog 15 percre, míg több egyetemi kar (ÁOK, BTK, TTK) 10 perces sétára található a lakástól. Közelben adott minden bevásárlási lehetőség is (Aldi, Lidl, Spar). Érdeklődni hétköznap 16 óra után lehetséges a megadott telefonszámon. Ingatlanosok segítségét nem kívánjuk igénybe venni!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó beosztásújó közlekedésűvilágospanorámaétkezőerkélykábeltévéinternettelefonbútorozottbeépített szekrényalacsony közös költségvízóráskaputelefonredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Timár László
+36 30 708 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Timár László
+36 30 708 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY