Eladó lakás Oroszlány 63 nm
Eladó lakás Oroszlány 63 nm
Eladó lakás Oroszlány 63 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8152724
Referenciaszám: 48915-4674099
Frissítve: ma

Oroszlány eladó panellakás 3 szobás: 27,99 millió Ft

27,99 millió Ft
444 286 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
10. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 521 Ft
Második évtől
118 281 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komplex Ingatlan iroda megvételre kínál Oroszlány egyik legszebb városrészén, a Népekbarátsága utcában egy 63m2 -es 2+1félszobás társasházi lakást. Az ingatlan teljesen felújított, ide csak költözni kell! Az ingatlan a társasház 10. emeletén helyezkedik el. A műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval ellátottak. A konyha valamint az előszoba, fürdő, mellékhelyiség járólappal, a nappali és a szobák laminált parkettával burkoltak. Fűtés és melegvízellátás távhővel megoldott. . Az ingatlan elosztása: -2 szoba+1 félszoba -amerikai konyhás nappali -fürdőszoba -mellékhelyiség - 2m2-es erkély A lakáshoz egy saját tároló is tartozik. Közös költség 16.000.-Ft A vételár részét képezi a beépített konyhaszekrény a gépesítéssel. A lakóközösség csendes, a lépcsőház tiszta rendezett zárt kapucsengős. A remek infrastruktúrának köszönhetően a közelben minden megtalálható, gyógyszertár, óvoda, iskola, bevásárlóközpontok. Hívj, tekintsd meg, tegyél ajánlatot. Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdésed van? Szeretnéd megtekinteni az ingatlant? Keress elérhetőségeim bármelyikén. Köszönöm, hogy elolvastad a hirdetést.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY