Eladó lakás Nyíregyháza 54 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 54 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 54 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8167798
Referenciaszám: 319372
Feltöltve: 3 napja

Nyíregyháza eladó panellakás 1+2 fél szobás: 29,3 millió Ft

29,3 millió Ft
542 593 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán az Örökösföld kedvelt részén 4 emeletes társasházban eladó 3. emeleti 54 m2-es, nagyon jó állapotú Nappali+2 szobás lakás, akár teljes berendezéssel együtt is. HELY: Nyíregyháza – Örökösföld, Család utca MÉRET: 54 m2 + 3 m2-es erkély EMELET: 3. emeleti lakás, 4 emeletes társasházban. Lift nincs. FŰTÉS: távfűtés egyedi méréssel. AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: 1980-as években épült panel szerkezetű társasház. A lakásban a nyílászárókat már kicserélték, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint új a bejárati ajtó is. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A fürdőszoba is néhány éve felújításra került. HELYISÉGEK: 3 külön nyíló szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, külön helyiségben WC és egy 3 m2-es erkély. EGYÉB: A lépcsőház tiszta, a szomszédok nagyon jók. Közelben megtalálható COOP ABC, Penny Market, orvosi rendelő, gyógyszertár. A Pláza gyalogosan 10 perc alatt elérhető. Közelben található még óvoda, iskola, bölcsőde, Kórház gyalogosan kb. 20 perc. Tehát ami a mindennapi élethez szükséges nagyon könnyen elérhető gyalogosan, de a buszközlekedés is kiváló, hisz a város minden pontjára könnyen el lehet jutni. A környéken orvosi rendelő stb. Az ingatlan megvásárlása ideális lehet gyermekes családoknak, akik szeretnék kihasználni az állami támogatásokat: Babaváró támogatás, CSOK Plusz, illetékmentesség, de akár befektetésnek is, hisz most is albérlő lakik benne. Amennyiben hitelre is szüksége van a vásárláshoz, független közvetítőként segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget a bankok ajánlatai közül, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY