Eladó lakás Nyíregyháza, Ferencz körút 54 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7919453
Feltöltve: 7 hónapja

Nyíregyháza eladó panellakás 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
611 111 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Nyíregyháza, Ferenc körúton az egyetemhez, és a belvároshoz közel, szigetelt, liftes panel társasház második emeletén lévő 54 nm alapterületű, 2 szobás, teljeskörűen felújított lakás, amely 3 nm-es parkra néző erkéllyel rendelkezik. A lakás távhő fűtéssel rendelkezik. A bejáratnál található folyosóról nyílik az egymástól külön elhelyezkedő fürdő és wc, majd a folyosó után egy nagy ebédlő-konyha, ahonnan a két külön bejáratú szobába juthatunk. A nagyobbik szobából nyílik a 3 nm-es erkély. A szobákban laminált padló van, a konyha és előszoba pedig fahatású csempével van burkolva. A felújítás során a villamoshálózat is teljesen felújításra került, a nagyobbik szobában két kapcsolós spot lámpa adja a világítást, a képen látható oldalirányú a gyengébb fényű, a másik pedig világos, hidegfehér. A vízhálózat is felújításra került a fürdő felújítása során, illetve a mérőórák áthelyezésre kerültek a konyhából a WC mögé esztétikai szempontok miatt. A lakás redőnnyel műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálóval, új, modern beltéri ajtókkal, illetve Hisec biztonsági bejárati ajtóval szerelt. A lakás klímával is rendelkezik, amely a konyhában helyezkedik el, és a nagyobbik szoba felé néz, így hatékonyan tudja hűteni/fűteni az egész lakást. Kedvencünk a konyha, amely gyönyörű felújításon esett át az elmúlt egy évben, minőségi anyagokból készült modern stílusban. Páraelszívóval, sütővel, főzőlappal felszerelve, illetve modern tárolókkal, rekeszekkel. A bútor alsó és felső része között fózolt metro csempével burkolt, a felső bútorrész alja hidegfehér LED lámpákkal szerelt. Az épület szigetelése, a távhő, illetve a műanyag nyílászárók miatt a fűtése igen kedvező, személy szerint fel sem kapcsolom a fűtést. A lakóközösség kiváló, a belváros gyakorlatilag 5 perc séta, és minden elérhető a közelben. A környék sok parkolóhellyel rendelkezik, így soha nem volt problémám a parkolással az évek alatt. Akár bútorozottan is eladó, de a cicát nem adjuk. A lakás leginkább eladó, de csere is szóba jöhet lakóházra Nyíregyháza 30km-es körzetében, akár ráfizetéssel is. Az ÁR Alkuképes!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornahőszigeteltklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombocz István Ferenc
+36 20 995 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombocz István Ferenc
+36 20 995 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY