Eladó lakás Miskolc, Komlóstető 58 nm
Eladó lakás Miskolc, Komlóstető 58 nm
Eladó lakás Miskolc, Komlóstető 58 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8172691
Referenciaszám: 698900460
Frissítve: 2 napja

Miskolc eladó panellakás 2 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
498 276 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 497 Ft
Második évtől
122 127 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pazar panorámával rendelkező, egyedileg átalakított, gyönyörűen felújított, fiatalos, 58 négyzetméteres lakás Komlóstető legszebb részén, négyemeletes ház harmadik emeletén eladó! Az ingatlan minden négyzetcentimétere gondos felújításról árulkodik, magas minőségű anyagok, átlátható terek, napfényes helyiségek, praktikus kialakítás jellemzi ezt a szép otthont.   Amerikai konyhás nappalit, két hálószobát, gardróbhelyiséget, fürdőszobát, külön WC-t, és közlekedőt alakítottak ki a felújítás során. A hatalmas erkély szinte második nappaliként szolgál, az üvegezés itt is megújult, valamint modern, ízléses padlóburkolatot kapott.    Nemcsak esztétikai felújítást végeztek az ingatlanon, kicserélték a villamos vezetékeket, és a vízvezetékeket is, így ezekre sem lesz gondja az új tulajdonosnak.   A lakásban minden nyílászáró új, a beltéri ajtók színe harmonizál a hőszigetelt műanyag ablakokkal, és a konyhabútorral. Az ablakokat redőnnyel is felszerelték. A meleget lapradiátorok szolgáltatják, konvektorkazán segítségével. Az ingatlan alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik.   A lépcsőház tágas, rendezett, tiszta, jó lakóközösség jellemzi az épületet. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van. A közelben bolt, óvoda, iskola egyaránt megtalálható.   Ezt a lakást azoknak ajánlom, akik remek ár-érték arányú, felújított, modern ingatlant szeretnének vásárolni családjuk számára, kertvárosias, természetközeli, nyugodt, csendes környéken.   Hitelben, CSOK Pluszban bankfüggetlen hitelszakértőnk profi segítséget nyújt!   Várom hívását! 

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaamerikai konyhagardróbvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radácsi Zsuzsa Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radácsi Zsuzsa Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY