Eladó lakás Miskolc, Belváros, Szemere Bertalan utca 5. 101 nm
Eladó lakás Miskolc, Belváros, Szemere Bertalan utca 5. 101 nm
Eladó lakás Miskolc, Belváros, Szemere Bertalan utca 5. 101 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8132496
Feltöltve: 1 hónapja

Miskolc eladó panellakás 4 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
574 257 Ft/m²
101 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi kuriózum! Miskolc belvárosban, a villanyrendőrnél, nagy alapterületű, nappali plusz három szobás, nagy konyhás, nagy erkélyes lakás eladó! A társasház egyedi panelfalazatú, szigetelt, távhős, lakásonként egyedi mérővel. A lakás 2019-ben az alapoktól kezdve teljes felújításon ment keresztül. Visszabontásra került a tetősík, 20 cm kőzetgyapot szigetelést kapott, hőtükör- és párazáró fóliával, végül gipszkartonnal bezárva. Komplett új elektromos hálózat, teljesítmény bővítéssel, új vízvezetékek, új fűtéscsövek, új radiátorok. A konyha átépítésre került, miután a WC a fürdőszobában kapott helyet, a konyha egybe lett bontva egy nagy tágas térré. A konyhába egyedi tervezésű, a tetőtérhez illeszkedő minőségi konyhabútor lett készíttetve, beépített sütővel, indukciós főzőlappal. A nappaliban felszerelésre került egy 5kW-os klíma is, ami a legnagyobb nyári melegben is hűvösen tartja a lakást. A kiváló szigetelésnek köszönhetően télen is csak ritkán kell a fűtést bekapcsolni. Minden helyiség új, dupla üvegezésű, hőszigetelt műanyag nyílászárót kapott, köztük egy óriási üvegfal is beépítésre került a nappaliba, ahonnan egy üveg tolóajtón keresztül léphetünk ki a frissen felújított teraszra. A terasz új, víztiszta polikarbonát tetőt kapott, és a falak is le lettek burkolva. A társasház három emeletes, melynek a harmadik emeletén található ez a lakás. Lift nincs, viszont kárpótol a kilátás, és a csend, hogy felette már nincs mászkálás. Közelben minden. Busz-, villamosmegálló, gyógyszertár, bank, boltok, kávézók. A lakáshoz bérelhető a társasház alatt található mélygarázsban egy parkolóhely havi 20.000Ft-ért. Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1988
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
C
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágospanorámabelsőkertbeépített konyhabútorgépesítetthőszigeteltkaputelefonklímapanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Biró Zsolt OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 606 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Biró Zsolt OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 606 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY