Eladó lakás Makó, Rudnay utca 56 nm
Eladó lakás Makó, Rudnay utca 56 nm
Eladó lakás Makó, Rudnay utca 56 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8120217
Feltöltve: 1 hónapja

Makó eladó panellakás 2+1 fél szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
401 786 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Makón, a főtéren, a Rudnay utcában a könyvtárral szemben eladó egy 3. emeleti, 56 m2, kettő és fél szobás panellakás. Az ingatlanba zárt, rendezett lépcsőházból jutunk be és tartozik hozzá egy közös kerékpár tároló is. A nyílászárók műanyagok, panelprogramban részt vett épület. A WC és a fürdőszoba külön bejáratú. A folyósón nagyméretű beépített szekrény található. Erkélyes, ami a szökőkútra néz, a konyha pedig a játszótérre. Az ingatlan kívül és belül hőszigetelt, mivel távhős, rendkívül alacsony a rezsije. Tehermentes és azonnal átvehető. Kiváló lehetőség, csak költözni kell, vagy azonnal kiadható! A közelben szinte minden megtalálható, bolt, gyógyszertár, orvos, piac, bank, drogéria. A Hagymatikum is pár perc gyalog. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük keressen bizalommal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételi ügyek intézésében.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásúcsendesvilágospanorámaerkélyhőszigeteltszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Briliáns Hitel- és Ingatlanközvetítő Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Briliáns Hitel- és Ingatlanközvetítő Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY