Eladó lakás Komló, Körtvélyes 59 nm
Eladó lakás Komló, Körtvélyes 59 nm
Eladó lakás Komló, Körtvélyes 59 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8154392
Referenciaszám: H486566
Frissítve: 1 napja

Komló eladó panellakás 3 szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
220 339 Ft/m²
59 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 507 Ft
Második évtől
54 936 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Ez az ingatlan tökéletes lehetőség fiatal felnőtteknek, akik szeretnének új otthonba költözni. Komlón, Körtvélyes városrészben eladó a Hegyhát utca 15. földszinti lakása. Itt a csend és a nyugalom garantált. Ezt a panel lakást 10 éve felújították, ablakait korszerű műanyagra cserélték, és érdekesen alakították át, mert a konyha helyére tették a fürdőszobát. A konyhát pedig a nappali közelébe helyezték mosogatógéppel, páraelszívóval, villanytűzhellyel. A lakás egyes részei azóta újra felújítandóak. Az ingatlan egy nagyon csendes zöldövezet mellett fekszik, két szoba és a fürdőszoba ablaka is erre a parkra néz. A lépcsőház felől földszint, de az erkély alatt egy lakás található, ezért nyugodtan lehet ablakot nyitva hagyni, biztonságos magasságban van. Mivel felújításra szorul, fantasztikus lehetőséget kínál az új tulajdonos számára, hogy otthonát a saját ízlése szerint alakítsa ki. Az ingatlan alapterülete 59 nm, 3 külön bejáratú szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, a wc. külön helységben kapott helyet. A fűtés távfűtés (egyedi mérés nélkül). A szobák laminált padlóval burkoltak, a konyha és a fürdőszoba járólappal. Jelenleg albérlők lakják, de hamar költözhető az ingatlan. Ezen a környéken kiadni is nagyon könnyű, ezért befektetőknek is nagyon ajánlott. Körtvélyes előnyös adottságai közé tartozik a jó tömegközlekedés, amelyek könnyen elérhetők az ingatlanból. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, mivel sok parkoló található a közelben. A környék biztonságos és csendes. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjem keressen! Nézze meg ezt az ingatlant, és ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szegedi Szilvia Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szegedi Szilvia Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY