Eladó lakás Kecskemét, Széchenyiváros, Március 15. u. 64 nm
Eladó lakás Kecskemét, Széchenyiváros, Március 15. u. 64 nm
Eladó lakás Kecskemét, Széchenyiváros, Március 15. u. 64 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7940437
Frissítve: 1 hónapja

Kecskemét eladó panellakás 3 szobás: 33,5 millió Ft

33,5 millió Ft
523 438 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskeméten a Széchenyi városban a Klauzál Gábor téri tömbben eladó egy negyedik emeleti három szobás erkélyes jó állapotú lakás. Az ingatlan CSOK-ra is alkalmas. Ingatlan jellemzői: - külső (15cm) és födém (20cm) szigetelés - nyílászáró cserélt - egyedi mérős fűtés korszerűsítés, és cserélt radiátorok - cserélt villanyvezetékek - külön klíma mindhárom szobában - felújított konyhabútor - minden ablakon redőny és szúnyogháló - rendezett lépcsőház amely zárt udvarból nyílik - parkosított udvar és játszótér a tömbön belül - parkolás zárt udvarban biztosított - rendezett közös tároló - szélessávú internet Ideális családosoknak, vagy akár befektetésnek. Közelben (pár méterre) bolt, buszmegálló (Daimler-hez és a főiskolához is közvetlen járat), bölcsőde, óvoda, iskola.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1989
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
C
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőkamraerkélykábeltévéinternettelefonbútorozatlanbeépített konyhabútorbeépített szekrényalacsony közös költséghőszigeteltkaputelefonklímaredőnypanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Schebeszta Gábor
+36 30 450 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Schebeszta Gábor
+36 30 450 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY