Eladó lakás Hatvan 54 nm
Eladó lakás Hatvan 54 nm
Eladó lakás Hatvan 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8107160
Referenciaszám: M278446
Frissítve: 1 napja

Hatvan eladó panellakás 1+1 fél szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
546 297 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Heves vármegyében, Hatvanban egy 54 nm-s lakás a negyedik emeleten. Budapesttől kb fél órára található! A lakás szép állapotban van belső felújításon korábban már átesett! Az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik illetve rá lehet segíteni a hűtő-fűtő klímával is! A negyedik emeleten található így teljesen mentes a fölső szomszédok által okozott kellemetlen zajoktól. Pékség, buszmegálló, Polgármesteri Hivatal, Penny illetve számos más üzlet is pár tíz méterre található! Zárt tárolók is tartoznak a lakáshoz, a társasház nemrégiben kapott új bejárati ajtót, közterületen ingyenesen parkolhat! Ha egy kis barátságos lakást álmodott meg magának, ami a központban van és minden egy karnyújtásnyira található, akkor jöjjön nézzük meg együtt! Az OTP kedvező konstrukciót tudom ajánlani! Babaváró, megfelelő feltételek esetén felvehető! Ne hagyja ki, jöjjön nézzük meg együtt! Ingyenes hitelbirálattal segitem ügyfeleimet, ügyvédi háttérrel rendelkezem!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hollóné Ézsiás Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hollóné Ézsiás Krisztina Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY