Eladó lakás Dorog 51 nm
Eladó lakás Dorog 51 nm
Eladó lakás Dorog 51 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8164600
Referenciaszám: H487225
Feltöltve: 3 napja

Dorog eladó panellakás 2 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
578 431 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal felnőttek figyelem! Ha keresed az álmaid otthonát, akkor ezt az ingatlant nem hagyhatod ki! A használt, átlagos állapotú lakásunk Komárom-Esztergom vármegye Dorog városában, a Zsigmondy Vilmos lakótelepen található. Az ingatlan alapterülete 51 nm, két szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlanban beépített bútorok és szekrények találhatóak, így nem kell aggódnod a tárolási lehetőségek miatt. A környék ellátottsága kiváló, közelben találhatóak boltok, iskolák, óvodák és sportolási lehetőségek. A közlekedés szempontjából is kiváló helyen található az ingatlan, a buszmegálló mindössze pár perc sétára van. Parkolási lehetőség közvetlen a ház előtt. Az ingatlan tehermentes és kisállattal is költözhetsz, így nem kell aggódnod kedvenced miatt sem. A központi elhelyezkedés mellett a környék biztonságos és csendes, így nyugodt és kellemes környezetben élhetsz. Ha érdekel az ingatlan, keress minket bizalommal! Szívesen válaszolunk kérdéseidre és segítünk, hogy minél hamarabb megtaláld az álmaid otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borza Gábor Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borza Gábor Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY