Eladó lakás Debrecen 54 nm
Eladó lakás Debrecen 54 nm
Eladó lakás Debrecen 54 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8139583
Referenciaszám: LK026829-4665179
Frissítve: 1 napja

Debrecen eladó panellakás 2 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
701 852 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 925 Ft
Második évtől
160 159 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen kedvelt részén, az újkertben, egyetemek közelében, eladó egy földszinti, 2 egész szobás, felújítandó panel lakás. NAGYSZERŰ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!Az ingatlan főbb jellemzői: - PANELPROGRAMOS, - SZIGETELT, 10 EMELETES ÉPÜLETBEN TALÁLHATÓ- a lépcsőházi ajtók alumíniumra lettek cserélve- bukó-nyíló műanyag nyílászárók lettek beépítve- K-i tájolású- mért távhő fűtés- földszinti elhelyezkedés- 54 n alapterületű- 2 nagy szobás- étkező - konyha (mely egybe nyitható)- fürdő és wc külön helyiségben- a lakáshoz tartozik egy tároló, mely a szomszéddal közös használatban van- busz és villamos megálló közvetlenül az épület előtt - rengetek bevásárlási lehetőség, bevásárló központok, zöldséges, orvosi rendelő, patika, posta, iskola, óvoda pár perc sétával elérhetőA panel szerkezetű épület a panelprogram révén korszerűsítésen esett át, amely magában foglalja a szigetelést és a műanyag nyílászárók cseréjét is. Ez a modernizáció nem csak a lakás esztétikai értékét növeli, hanem a hőszigetelés javulásának köszönhetően a rezsiköltségeket is kedvezően befolyásolja.Ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék kialakítani otthonukat. A felújítandó állapot lehetőséget biztosít arra, hogy minden részletre kiterjedően saját ízlés szerint formálhassa az új tulajdonos.Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, LEGYEN AZ ÖNÉ ez a felújításra váró lakást, és alakítsa ki álmai otthonát!BIZTOS HITELTANÁCSADÓI ÉS ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL IS SEGÍTJÜKÜGYFELEINKET A VÁSÁRLÁS ÉS AZ ELADÁS TELJES FOLYAMATÁBAN.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni,hétvégén is szívesen fogadom hívását.Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kapin Krisztina DH Debrecen Csapó u. Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kapin Krisztina DH Debrecen Csapó u. Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY