Eladó lakás Debrecen, Vezér utca 58 nm
Eladó lakás Debrecen, Vezér utca 58 nm
Eladó lakás Debrecen, Vezér utca 58 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8100270
Frissítve: 1 hónapja

Debrecen eladó panellakás 1+2 fél szobás: 54,8 millió Ft

54,8 millió Ft
944 828 Ft/m²
58 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 184 Ft
Második évtől
231 576 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Vezér utcán eladó kiváló elhelyezkedésű nappali + 2 félszobás 58 m2-es felújított lakás. A lakás a 4. emeleten helyezkedik el, ahol csend és panoráma várja az új lakókat. Ingatlan jellemzői: - felújított - nappali + 2 szoba - A WC és a fürdő két külön helyiségben található - kényelmes terasz műfűvel - a fűtés: termosztát által szabályozható, gáz cirkó és hűtő-fűtő klíma - műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval - az ingatlan 2021-ben felújításon esett át, ahol cserélve lettek a villanyvezetékek, fűtéscsövek, radiátorok és a gázkazán - friss kartonozás és festés után új beépített szekrények kerültek a lakásba, így rengeteg tárolóhely áll rendelkezésre - új burkolat került lerakásra - asztalos által gyártott konyha a teljes helykihasználás érdekében - a lakás hűtését egy nagy teljesítményű új klíma készülék látja el - a WC 2022-ben felújításra került - a lakáshoz tartozik egy tároló is. Az ingatlan per- és tehermentes. Az ingatlan megközelíthetősége személygépkocsival és tömegközlekedéssel is kedvező. Értékálló környezetben helyezkedik el. A közelben található infrastrukturális lehetőségek: iskola, óvoda, gyógyszertár, boltok, cukrászda, Nagyerdő, továbbá az IT Services, ThyssenKrupp, Tudáspark is. Kiváló lehetőség családosok számára, vagy akár bérbeadás céljára is. Képeket e-mailben tudok küldeni. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
D Blanka
+36 70 533 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
D Blanka
+36 70 533 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY