Eladó lakás Debrecen, Újkert 75 nm
Eladó lakás Debrecen, Újkert 75 nm
Eladó lakás Debrecen, Újkert 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156526
Referenciaszám: M281768
Feltöltve: 13 napja

Debrecen eladó panellakás 3 szobás: 44,5 millió Ft

44,5 millió Ft
593 334 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen, Újkertben, 12. emeleti, 3 szobás, 75 nm-es, tripla erkélyes, déli fekvésű, jó állapotú, klimatizált, távhős panellakás eladó! A három szoba külön nyíló és mindegyik saját loggia-val rendelkezik, így befektetésre, albérleteztetésre kiváló választás lehet! Az ingatlan rezsiköltsége alacsony, a fűtési költségek téli időszakban is nagyon kedvezőek. A közös költség 14.100 Ft. Az ingatlanban beépített szekrény és beépített konyhapult is található, melyek a vételár részét képzik. A lakáshoz tartozik egy közös tároló rész is. A lépcsőház tiszta és rendezett. A társasház teher és személylifttel is rendelkezik. A szomszédok barátságosak, a lakóközösség összetartó. A parkolás a ház előtt ingyenes. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, boltok (Lidl, Aldi, Penny), piac, posta is található. A tömegközlekedés szintén kiváló, a 2-es villamos megállója alig 3 perc alatt elérhető. A tulajdoni viszonyok rendezettek. Az ingatlan per- illetve tehermentes. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal! További kérdéseire készséggel válaszolok! Akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek valamint CSOK ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veres Roland Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 427 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veres Roland Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 427 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY