Eladó lakás Debrecen, Tócóvölgy 66 nm
Eladó lakás Debrecen, Tócóvölgy 66 nm
Eladó lakás Debrecen, Tócóvölgy 66 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8154356
Referenciaszám: 111892
Frissítve: 1 napja

Debrecen eladó panellakás 3 szobás: 53,2 millió Ft

53,2 millió Ft
806 061 Ft/m²
66 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 953 Ft
Második évtől
224 814 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy szeretettel gondozott, igényesen felújított, 66 m²-es, 2+1 félszobás otthon Debrecen egyik legkedveltebb városrészében, a Tócóvölgyben. Az ingatlan egy 90-es években épült, négyszintes társasházban található, amely mindössze 12 lakással rendelkezik, így biztosítva a csendes és barátságos lakóközösséget. **A lakás jellemzői:** - **Alapterület:** 66 m² - **Szobák száma:** 2+1 félszoba - **Fűtés:** Távhő - **Közös költség:** 9,900 Ft/hó - **Rezsi:** átlagosan 28,000 Ft/hó **Állapot és extrák:** - 2022-ben telepített energiatakarékos hűtő-fűtő klíma, amely kellemes klímát biztosít minden évszakban - Felújított fa belső nyílászárók, amelyek meghitt, otthonos hangulatot árasztanak - Redőnyök és szúnyoghálók minden ablakon, a nyugodt pihenés érdekében - 2018-ban felújított, modern fürdőszoba és WC, (vízcsövek cseréjével együtt) - Praktikus beépített szekrények, amelyek bőséges tárolóhelyet biztosítanak - Közös helyiségekben új laminált padló, ami fiatalos stílust kölcsönöz az otthonnak - Álmennyezet LED spotokkal minden helyiségben, amelyek elegáns és modern megvilágítást nyújtanak - Felújított erkély, ahol élvezheti a reggeli kávét vagy az esti pihenést **Parkolás:** - Ingyenes parkolási lehetőség közterületen. **Tájolás:** - Kelet-nyugati fekvésű, így a lakás egész nap világos és napfényes. **Kiváló infrastruktúra a környéken:** A lakás környéke minden igényt kielégít, legyen szó bevásárlásról, közlekedésről vagy kikapcsolódásról: - **Bevásárlási lehetőségek:** Szupermarketek (Lidl, Aldi, Spar) és kisboltok, hogy minden kéznél legyen - **Közlekedési lehetőségek:** Buszmegállók, amelyekkel könnyedén elérhető a város bármely pontja - **Egészségügyi szolgáltatások:** Gyógyszertárak és orvosi rendelők a biztonság érdekében - **Oktatási intézmények:** Óvodák és iskolák a gyermekek kényelméért - **Szabadidős létesítmények:** Parkok és sportpályák, hogy mindig legyen hol feltöltődni - **Egyéb szolgáltatások:** Posta, éttermek és egyéb kényelmi szolgáltatások a mindennapok megkönnyítésére **Ár:** 53,200,000 Ft Ez a lakás tökéletes otthon lehet bárkinek, aki szeretne Debrecenben élni, egy csendes és barátságos közösségben. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Hívjon még ma, és nézze meg személyesen ezt a remek lakást Debrecenben, a Tócóvölgy városrészben!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bécsiné Kocsár Aliz Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 502 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bécsiné Kocsár Aliz Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 502 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY