Eladó lakás Budapest XXII. kerület, Budatétény 37 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8169616
Referenciaszám: 18975
Frissítve: ma

Budapest XXII. kerület eladó panellakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
1 213 514 Ft/m²
37 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó világos, jó állapotú lakás Rózsakertben! Budapest XXII. kerületében, a Rózsakert lakóparkban eladó egy kiváló állapotú, 37 nm-es lakás. Az ingatlan egy 2010-ben épült társasházban található, amerikai konyhás nappalival és egy külön hálószobával rendelkezik. A lakás világos, barátságos légkört biztosít, amely tökéletes otthont nyújt mind egyedülállóknak, mind pároknak. A 37 nm-es lakás amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik, így ideális elrendezést kínál a kényelmes mindennapokhoz. A 2010-ben épült társasház modern és jó állapotú, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a felújítás miatt. A lakás világos, köszönhetően a nagy ablakoknak, melyek rengeteg természetes fényt engednek be. Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló. A környék infrastruktúrája remek, könnyen elérhetőek a bevásárlási lehetőségek, iskolák, orvosi rendelők. A Campona bevásárlóközpont és az autópályák mindössze 5 percre találhatóak, így az utazás is egyszerű és gyors. A tömegközlekedés szintén jól megoldott, így autó nélkül is könnyen elérhetjük a város különböző pontjait. A lakáshoz tartozik egy felszíni parkolóhely is, ami nagy előny a városi környezetben. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik csendes, zöld környezetben keresnek modern otthont, ugyanakkor közel szeretnének maradni a város nyüzsgéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY