Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csillagtelep 63 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csillagtelep 63 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csillagtelep 63 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8167258
Referenciaszám: H486009-4684117
Frissítve: ma

Budapest XXI. kerület eladó panellakás 2 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
728 571 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kényelmes 2 szobás, erkélyes lakás a 21. kerületben - ideális befektetés vagy otthon! Az ingatlan egyedi tervezésű és központi elhelyezkedése miatt ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének közel lenni a város központjához, de ugyanakkor csendes és biztonságos környéken szeretnének élni. Ingatlan jellemzői: Alapterület: 63 nm Szobák száma: 2 (egy nagyobb szoba, mely két kisebb szobából lett kialakítva) Erkély: 3 nm-es, parkra néző Fürdőszoba: 1 WC: Külön helyiség Fűtés: Távfűtés Klíma: Rendelkezésre áll Környezet: A lakás a 21. kerület egyik csendes és biztonságos részén található. A közlekedési lehetőségek kiválóak, a közeli II. Rákóczi Ferenc út biztosítja a könnyű és gyors közlekedést az autóval közlekedők számára. A helyi boltok és szolgáltatások könnyen elérhetők, így a mindennapi életvitel is egyszerűbbé válik. Előnyök: Egyedi tervezés Központi elhelyezkedés Nyugodt környék Kiváló közlekedési lehetőségek Lehetséges funkciók: A lakás lehetséges funkciója és építhető ingatlantípusa változatos, így számos lehetőség adódik az új tulajdonos számára. Kapcsolat: Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal, és állunk rendelkezésére minden kérdésével kapcsolatban. Az ügyfelek elégedettsége és bizalma számunkra a legfontosabb! Várjuk hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Szi-We Otthona Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Szi-We Otthona Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY