Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csepel Belváros 54 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csepel Belváros 54 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csepel Belváros 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157762
Referenciaszám: 1815_5631
Feltöltve: 12 napja

Budapest XXI. kerület eladó panellakás 1+2 fél szobás: 43 millió Ft

43 millió Ft
796 278 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
8. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepelen 1+2 szobás lakás eladó Csepelen a Szent Imre térnél a Kossuth Lajos utcában kínálom megvételre ezt a remek elhelyezkedésű 1+2 félszobás 54 nm-es lakást, 3 nm-es erkéllyel. Az ingatlanban a felújítások során a nyílászárók cserélve lettek, redőnnyel felszereltek. A bejárati ajtó biztonsági ajtó. A burkolatok járólap és laminált padló, melyek szép és jó állapotban vannak. A fürdőszoba felújítása során a kád csaptelep is áthelyezésre került, így már kényelmesen kezelhető. A lakás közlekedőjéből nyílnak a helységek. Az illemhely külön bejáratú. A konyhában újszerű a konyhabútor, praktikusan kialakított. A nappaliba klíma lett felszerelve. A lakás két oldalra néző kilátással bír! Az erkély kellemes méretű, a kilátást másik épület nem zavarja!! A lakás igen barátságos, kellemes hangulatú! A lakás rezsiköltsége alacsony. Az ingatlan tehermentes. Kisebb, 2 szobás, erkélyes lakás Csepelen beszámításra kerülhet, amennyiben a tulajdonosnak megfelelő. Konvektoros lakás nem megfelelő számára. Tízemeletes házban a 2.emelettől a 9.emeletig. Négy emeletes házban 3. emeletig lenne megfelelő. Az ingatlan legyen költözhető állapotú. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a megadott számon. Irányár: 43 MFt Refszám: 9835 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűbútorozatlanbeépített szekrényliftkaputelefonklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY