Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8099789
Referenciaszám: 18064
Frissítve: 2 napja

Budapest XV. kerület eladó panellakás 1+3 fél szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
766 667 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XV. KERÜLETBEN: KERTVÁROSÁBAN, A VÁCEGRES UTCÁBAN, PARKOS RÉSZEN, ERKÉLYES, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 69 M2, VILÁGOS, 1+3 FÉLSZOBÁS, ABLAKOS KONYHÁS, EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Parkos környezetben, kiváló a tömegközlekedésnél, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, jó állapotú, 1982-ben épült, 4 emeletes, szigetelt tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás, 69 m2, 1+3 félszobás, csendes parkra néző erkéllyel rendelkezik. A szobák külön nyílnak és szalagparkettásak, a többi helyiség pedig járólapos. A nyílászárókat kicserélték, új műanyag, hőszigetelt ablakokat szereltek be.Tartozik az ingatlanhoz egy tágas parkra néző erkély, valamint egy 3 m2 pince is. A konyhabútor a vételár részét képezi. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan tehermentes, üres, akár azonnal birtokba vehető. Hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Várjuk hívását munkanapokon 09:00-18:00 óra között. Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Imobiliare Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 230 51
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Imobiliare Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 230 51

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY