Eladó lakás Budapest XIX. kerület 52 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 52 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 52 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8135208
Referenciaszám: H485705
Frissítve: 3 napja

Budapest XIX. kerület eladó panellakás 2 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
865 192 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 108 Ft
Második évtől
190 120 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Kispest közkedvelt részén, kertvárosi parkosított környezetben (Üllői útról 200m-re) egy 2SZOBÁS, ERKÉLYES, (3.5nm, amit magánúton teljesen újjáépítettek!) Nettó 52nm-es napfényes, 10. emeleti, társasházi lakást, gyönyörű panorámával! NEM ZÁRÓSZINT A HÁZTÖMB 11 EMELETES! Az ingatlan eredetileg és tulajdonilap szerint 1+2 fél szobás, de jelenleg 2szobás és így, egy 18nm-es konyha-étkező áll rendelkezésre, ami igény esetén visszaalakítható! INGATLAN: -Műanyag nyílásszárókkal szerelt. -Fűtése, Távfűtés egyedi mérés nélkül. -Hideg-meleg burkolatok kiváló állapotban vannak. -A vételár részét képezi a beépített szekrények, gépesített konyhabútor, fürdőszoba bútor. -További bútorzat megállapodás tárgyát képezi! REZSI KÖLTSÉG: -Közös költség 19000Ft/hó, ami magába foglalja a felújítási alapot is! -Víz és villany fogyasztás saját almérők szerint fizetendők. PARKOLÁS: -A ház előtt, közterületen ingyenesen. KÖZLEKEDÉS ÉS INFRASTRUKTÚRA: -A lakást csendes, kulturált, rendezett környezet veszi körül. -Pár perc sétára, Óvoda, iskola, posta, bankok, orvosi rendelőintézetek elérhetők. -Kitűnő bevásárlási lehetőségek állnak rendelkezésre: SPAR, PENNY, LIDL, DM, Gyógyszertárak, kispesti piac, KÖKI Bevásárlóköpont. -Tömegközlekedőknek az 50-es villamos Üllői út (Határ út-Béke tér), a 136.93.93A buszoknak köszönhetően, rövid időn belül elérhető Kőbánya Kispest vasút- és buszpályaudvar, illetve a 3-as Metró! Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem keressen a hét minden napján Bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1983
Erkély:
3,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Csaba Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Csaba Otthon Centrum - Kistarcsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY