Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Pillangó park 50 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Pillangó park 50 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Pillangó park 50 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7874287
Frissítve: 7 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó panellakás 2 szobás: 43 millió Ft

43 millió Ft
860 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó egy 4. emeleti 50 m2-es világos panel lakás Zuglóban a Pillangó parkban a Pillangó utcai metrómegállótól (M2-es metró) pár perc sétára! Az alkuképes irányár 43.000.000,- Ft. A vételár kifizetését követően a beköltözés pár napon belül lehetséges. A lakás egy 10 emeletes panelház 4. emeleten található (lift van). A panelház pár éve a panel programban részt vett, így az épület felújított, újraszigetelt, ugyanakkor a panel program költsége (korábban emelt összegű közös költség) már kifizetésre került, az új lakónak többletköltséget nem eredményez! Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, zöld övezetben, a pár éve megújított és folyamatosan karbantartott Pillangó parkban található, ahol a fák között futópálya, teniszpálya, foci- és kosárpálya és kutyafuttató terület is megtalálható, kisgyermekes családok pedig a kerület egyik legjobb, legmodernebb, több mint 3000 m2-es játszóterére vihetik a gyerekeket. Mindemellett azonban a tömegközlekedési bekötöttség is kiemelkedő, M2-es metró pár perc sétára, hagyományos buszok és trolibusz is a közelben áll meg, gyalogosan pedig pár száz méterre megtalálható többek között Tesco, Obi, Lidl, OTP bankfiók, pékség, gyógyszertár, háziorvos, DM, Rossmann és Electroworld szintúgy. Az Örs vezér tere gyalogosan 10 perc, metróval 5 perc, ahol az Árkád és Sugár áruházak további vásárlási, étkezési és szórakozási élményt biztosíthatnak! Iskola, óvoda szintén a közelben található. A Puskás stadionnál található távolsági buszpályaudvar 1 metró megálló, a Keleti pályaudvar pedig mindösszesen 2 metró megálló, ami a vidéki származásúaknak nagy könnyedséget jelenthet az utazásaikhoz! Helyiségek: előszoba, konyha, kamra, nappali, hálószoba, fürdőszoba (egyben a WC-vel). A szobák külön és egybe is nyílnak (ajtóval elszeparálható). A lakás részlegesen felújított, előszoba bútor, kamra és fürdőszoba berendezések kerültek újonnan beépítésre. A lakás hagyományos, jó állapotú parkettával borított. Az ablakok jó minőségű, redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátott fa nyílászárók, melyek harmonizálnak a parkettával. A kilátás nagyszerű, az ablakok előtt nincs közvetlenül magasabb épület, így a budai hegyek is láthatók. Rezsije kedvező, távhő szolgáltatja a fűtést és a melegvizet. A ház előtt parkolóórás övezet van, ugyanakkor tulajdonosok pár ezer forintos éves díjért biztosíthatják a ház előtti parkolást – a parkolóóra bevezetése óta nem probléma a szabad parkolóhely megtalálása. A lakás per- és tehermentes. Befektetésnek is ideális, keresett lakástípus. Ingatlan közvetítői szerződést nem kívánok kötni.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízösszkomfortoskamrakábeltévéinternetbeépített konyhabútorbeépített szekrényliftkaputelefonparkettásredőnypanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 594 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 594 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY