Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Dráva utca 11 49 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Dráva utca 11 49 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Dráva utca 11 49 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8141299
Frissítve: 27 napja

Budapest XIII. kerület eladó panellakás 2 szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
1 091 837 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leírás VIZAFOGÓ FIATALOKNAK LIFTES JÓL KIADHATÓ XIII. kerület Vizafogó ltp-en, rendezett, LIFTES panelház 4. emeletén kínálunk megvételre egy 49 m2-es, 2 szobás, ERKÉLYES, új műanyag ablakokkal, REDŐNNYEL, új bejárati ajtóval szerelt, jó állapotú lakást, beépített konyhával. - A lakás egy 2 lakás által használt, zárható előtérből közelíthető meg, ami erkélyként is használható, alkalmas tárolásra, dohányzásra, stb. - Az évek során gazdája folyamatosan törődött az ingatlannal, a felújítások során cserélve lett a villamos hálózat és modern beltéri ajtók is beépítésre kerültek. - A lodzsa nyílászárói is újak, de a külső síkra is zárás került, így a lodzsa jelenleg tároló, ruhaszárító, télikert funkciókra alkalmas, de egy egyszerű bontással vissza nyerheti az eredeti funkcióját is. A környék rendkívül frekventált, hiszen mind a bevásárlásra, mind pedig a kikapcsolódásra, vagy a tömegközlekedésre is megoldásokat kínál. A ház előtt abc, buszmegálló, karnyújtásnyira a Duna, de néhány perc sétával a Váci úton a METRÓ és további szolgáltatók is elérhetőek. Az ingatlan remek választás lehet, időseknek, vagy első lakásként fiataloknak, pároknak, de befektetni szándékozó vásárlók figyelmébe is kiemelten ajánljuk. Az ingatlan megvásárlásához hitel, támogatás igényelhető, bankfüggetlen tanácsadónk díjmentesen áll rendelkezésére, valamint ingatlan szakjogászunk segítségét is ajánljuk figyelmébe, aki kedvező díjszabással vállalja az adásvétel lebonyolítását. Tisztelettel: Az Ingatlandokk csapata.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágoserkélybeépített konyhabútorbeépített szekrényliftredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor Zsolt Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 70 515 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor Zsolt Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 70 515 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY