Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 59 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 59 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 59 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8168023
Referenciaszám: 18962
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó panellakás 1+2 fél szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
913 559 Ft/m²
59 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 242 Ft
Második évtől
227 772 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás - Ideális otthon a zöldövezetben Kelenföldön Kelenföld kedvelt részén, a Bikás park közelében, eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, 4 emeletes, szigetelt panelház legfelső emeletén található, 59 nm-es lakás. Az ingatlan 1 egész és 2 fél szobával rendelkezik, így tökéletes választás lehet fiatal pároknak, kis családoknak vagy akár befektetőknek is. A lakás világos és csendes, az ablakok műanyag nyílászárókkal vannak felszerelve, melyek biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést. Minden szoba külön nyílik, ami maximális kényelmet és privát szférát biztosít a lakók számára. A modern és fiatalos kialakításnak köszönhetően az ingatlan azonnal költözhető, és nem igényel felújítást. Mivel a legfelső emeleten található, nincs zajongó szomszéd a felső szinten, így a nyugalom garantált. Az ingatlant parkok veszik körül, így a természet közelsége mindennapos élményt nyújt. Az átmenő forgalomtól mentes környezet garantálja a nyugalmat és a zavartalan pihenést. A környék infrastruktúrája kiváló: az Etele Plaza, az 1-es villamos és az M4 metrómegálló mindössze pár perc sétára találhatók. Az egyetemek közelsége miatt az ingatlan különösen vonzó lehet diákok számára is. A mindennapi élethez szükséges szolgáltatások szintén könnyen elérhetők: orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola és óvoda mindössze 1 percre találhatók a lakástól. Az ingatlanhoz egy tároló rész is tartozik, amely további praktikus lehetőségeket kínál a lakók számára. Ez a lakás tökéletes választás mindazoknak, akik értékelik a csendes, zöld környezetet, ugyanakkor fontos számukra a kiváló közlekedési és infrastrukturális lehetőségek.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY