Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gazdagrét, Rétköz utca 4 28 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gazdagrét, Rétköz utca 4 28 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gazdagrét, Rétköz utca 4 28 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8168892
Feltöltve: 2 napja

Budapest XI. kerület eladó panellakás 1 szobás: 43,47 millió Ft

43,47 millió Ft
1 552 500 Ft/m²
28 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 138 Ft
Második évtől
183 697 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gazdagréten, Rétköz utcában, eladó 28 négyzetméteres, minden szegmensében, - gépészettől az esztétikáig - felújított, második emeleti studió lakás. A lakás erkélyes, de az erkélyt korábban beépítették. Könnyen kibontható, és kellemes kiülős, déli tájolású erkélyt kap, aki ezt az otthont választja. Ebben a kellemes kis fészekben, vagy befeketetési ingatlanban - mindkét célnak tökéletesen megfelel, pillanat alatt kiadható, és új tulajdonosának kellemes hozamot adhat - kisebb átalakítás történt. A konyhát, és a szobát részben egybe nyitották, amitől modernebb lett, amerikai konyhás stílusú lett, tágasabb érzetűvé, és barátságosabbá, élhetőbbé vált a kuckó. A kényelmét, kellemes érzetét szolgálja a kiegészítő fűtésként, vagy hűtésként használható klíma is. A fürdőszoba, WC egyben vannak. A fürdőszoba tágas, zuhanyzós, a kádat kivették belőle, helytakarékossági okokból. Az új otthona a folyosó végén lenne, lépcsőházi sétálás nincs előtte. A ház tiszta, rendezett, még nem panelprogramos - de erre is sor kerül s jövőben. A lépcsőházban ha körbe sétálná, látszik, hogy jól szocializált polgárok lakják a házat, emberi extremitások a házban nincsenek. Rétköz utca, Gazdagrét - márkanév is lehetne, mert minden infarastrukturális háttér, ami egy igényes életvitelhez szükséges, séta távolságon belül megtalálható. Az autója parkolása, a ház előtt, egy nagy parkolóban megoldott. Tömegközlekedési ellátottságában, a Rétköz utcából bármerre vinné is az útja, 500 méteren belül van buszmegálló. A lakás csendes, parkosított, kutyasétáltatós, gyereknevelős, szép környezetben található. Ennek az otthonnak az ára már csak a lokációból adódóan a jövőben csak emelkedni fog. Igényes, környezetű, kellemes, fiatalos otthon. Ajánlható első lakásnak, vagy visszavonálásra, idősebbeknek. Dícsérhetném még, írhatnék himnuszokat a lakásról, de látnia kellene! Ritka az ilyen felújított, szép lakás a piacon - különösen azonnal költözhetően. A stúdió lakás, kis kuckó ára, irányár. Leírni nem elég! Látnia kell!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
F
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágoserkélyalacsony közös költségklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY