Eladó lakás Budapest XI. kerület, Albertfalva 45 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Albertfalva 45 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Albertfalva 45 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8136655
Referenciaszám: iroda11@hxp.hu
Frissítve: 8 napja

Budapest XI. kerület eladó panellakás 2 szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
1 086 667 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A XI. kerület egyik legkedveltebb részén, Albertfalván kínálunk eladásra egy 45 négyzetméteres, 1+1 szobás, 2. emeleti lakást a Fegyvernek utcában. A társasház 10 emeletes, szigetelve van, a panelprogramon már átesett. A lakás keleti fekvésű, világos, a délelőtti napot kapja. Az ingatlan belső elrendezése kiválóan tükrözi a praktikusságot és a modern kényelmet. A két szoba rugalmasan használható, egymásból és külön is nyílnak. A burkolatokat pár évvel ezelőtt cserélték, a szobákban elegáns laminált parketta, míg a többi helyiségbe járólap került. A bejárati ajtó és az ablakok szintén cserélve lettek, az ablakok redőnyösek és szúnyoghálóval felszereltek. A fürdőszoba sem az eredeti, évekkel ezelőtt azt is felújították. A nyári meleg napok komfortját klímaberendezés biztosítja. A társasház fűtési rendszere korszerűsített, a lakásokban egyedi hőmennyiségmérők segítik az energiahatékony fűtést, amit Ön saját igényei szerint szabályozhat. A házban 2db lift üzemel. A környék infrastruktúrája páratlan: mindössze sétatávolságra találhatóak a legfontosabb szolgáltatások és üzletek, mint például a CBA, Lidl, zöldséges, pékség, gyógyszertár, állatorvos és dohánybolt. Az oktatási intézmények – iskola, óvoda, bölcsőde – szintén könnyedén megközelíthetőek gyalogosan. A kiváló tömegközlekedési kapcsolatok révén a villamos- és buszmegállók mindössze 300 méterre találhatóak, így a város bármely pontjára gyorsan eljuthat. A szabadidős tevékenységek kedvelőinek is ideális helyszín: a házzal szemben elterülő játszótér és sportpálya a gyermekek és felnőttek számára is kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Emellett a Savoya Park, az Etele Plaza, a Kopaszi-gát és az Allee bevásárlóközpont is csupán 10-15 perces távolságra találhatóak, biztosítva a szabadidő kellemes és hasznos eltöltését.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosétkezőkábeltévéinternettelefonbútorozatlanalacsony közös költségvízóráshőszigeteltliftkaputelefonklímaparkettásredőnyakadálymentesítettpanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 396 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 396 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY