Eladó lakás Budapest X. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület 68 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8163318
Referenciaszám: LK086809
Frissítve: ma

Budapest X. kerület eladó panellakás 3 szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
926 471 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 997 Ft
Második évtől
266 227 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra Kínálunk a 10. Kerületben Újhegyen 71 nm-es földszinti panelprogramos szigetelt, napfényes, felújított lakást.A lakás teljesen fel lett újítva, gépesítve, automatizálva.Az ablakokon (internetről is) vezérelhető, automatizált, motoros redőnyök kerültek fel. (Napkeltekor/nyugtakor automatikus zárás/nyitás)Az ingatlanban Ajtó és ablak nyitás-érzékelők illetve automatizált/vezérelhető lámpák, dísz led csíkok (mozgásérzékelővel) találhatóak meg. Felhő alapú árammérő minden biztosítékonMinden szobában beépített Google Nest (Hangasszisztens), hogy mindent vezérelni lehessen hanggal (angol tudás szükséges).A Fürdőszobában padlófűtés, a nagyszobában 3,4kw-os vezérelhető hűtő-fűtő klíma, a gyerekszobában egy kisebb, falon lévő elektromos extra fűtőtest gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A radiátorokon vezérelhető termosztátok vannak.A kényelmet tovább fokozza a rádiós mérőórával felszerelt víz,fűtés, így azt bediktálni sem szükséges. Kizárólag az áramot kell havonta bejelenteni. A gáz be van vezetve, de ki van kötve(plombálva van, hivatalosan). Jelenleg nincs használatban.A ház vezérlését, monitorozását, a folyóson lévő központi panellel, telefonról, vagy hangasszisztenssel lehetséges.A fürdőszoba ki lett szélesítve és egybe lett nyitva a WC-vel.2021-ben a fürdőszoba új külsőt kapott, akkor került be a kád és az új burkolatok. 2023-ban teljes padló felújítás történt, ahol padlókiegyenlítés és ragasztott vynil padló került lerakásra, teljes lakás kifestése is megtörtént.Minden ablak műanyag, szúnyoghálóval ellátott.A terasz beépítése megtörtént, parkettával burkolt, szigetelt. A lakás hivatalos mérete 68nm + 3nm beépített terasz.A nappaliban, konyhában, gyerekszobában egyedi tervezésű beépített bútorok találhatóak.A konyhában elvezetett szagelszívó és víztisztító rendszer van. A beépített bútorok, gépek(konyhában és a fürdőben méretre vásárolt gépek) az ár részét képezik. A többi berendezés megállapodás kérdése.A lakás egyik oldala egy nagyobb parkra néz, míg a másik egy sétányra.. 5-10 perc sétára rengeteg játszótér, tó, parkok fellelhetőek.5 perc sétára szinte minden vásárlási lehetőség adott. (Penny, Lidl, Spar, Auchan, Jysk, Pepco, cipő, festék botlok, szinte mindenfajta csomagautomata.)Több iskola és óvoda is megtalálható szintén séta távolságra.Ingyenes parkolás az ingatlan előtt közterületen.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Erkély:
2,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Noszlopy András Róbert Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 20 326 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Noszlopy András Róbert Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 20 326 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY