Eladó lakás Budapest X. kerület, Újhegy 29 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Újhegy 29 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Újhegy 29 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8157585
Referenciaszám: H486948
Feltöltve: 12 napja

Budapest X. kerület eladó panellakás 1 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
962 069 Ft/m²
29 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Első lakásvásárlók, egyedülállók, befektetők figyelem! Budapest 10. kerületének frekventált részén, az Újhegy városrészben eladásra kínálunk egy 29 négyzetméteres, 1 szobás, átlagos állapotú (fürdő és konyha felújítást igényel hosszútávon) garzon lakást, amely egy 4 szintes társasház, 3. emeletén található . Főbb paraméterei: - 29 nm - nappali, előtér-konyha és fürdőszoba - 4 emeletes panelház 3. emeletén található (lift nincs) - világos, jó fekvésű lakás, egész nap fényben úszik - fűtése: távhő, egyedi méréssel - a ház szigetelt, panelprogramos, közösségi terek nyílászárói is kicserélve - rendkívül tiszta és rendezett, zárt lépcsőház - műanyag ablakok (7 éve lettek cserélve) - a lakás szép állapotú - alacsony fenntartási költségek - közös költség: 10.500.- - gyorsan költözhető - rendkívül könnyen, gyorsan bérbe adható - bútorok igény/megbeszélés szerint maradhatnak - a gáz nincs a házba bevezetve így a lakásba sem - a lakásban klíma is található, így a nyári meleg sem jelent problémát. A környékről: Remek infrastruktúra és kiváló közlekedés. Könnyen elérhető távolságban: számos élelmiszerbolt, üzletek, benzinkút, illetve az egészségügyi szolgáltatások (gyógyszertár, házi orvosi rendelő), továbbá bölcsőde, óvoda, iskola játszótér, orvosi rendelő, posta, (Family Center), SPAR, Penny, Lidl, Interspar, Jysk, Auchan, McDonalds, KÖKI Terminál. Kikapcsolódásra is bőven akad lehetőség a környéken: edzőterem, rendezvényközpont. 500 méteren belül buszok: 68, 85, 85E, 98, 98E, 151, 217, 217E, 909, 968. Vasútállomás, M3 metró megálló 12-15 perces sétára. Liszt Ferenc International Airport 30 perc távolságra. A parkolás a nap bármely időszakában megoldott a ház előtti INGYENES párolóban. Ajánlom ezt az ingatlant első lakás vásárlóknak az élet kezdéshez, egyedülállóknak és pároknak egyaránt a kedvező költségei miatt, illetve befektetési céllal is kiváló lehetőség, hiszen az elhelyezkedésének, állapotának és rezsi költsége miatt nagyon gyorsan kiadható. Amennyiben egy frekventált elhelyezkedésű, jó közlekedéssel megáldott, mégis nyugodt, csendes otthonra vágyik ne habozzon, keressen bizalommal akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornapanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmáné Buga Adrienne Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmáné Buga Adrienne Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY