Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy, Harmat 37 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy, Harmat 37 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy, Harmat 37 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8161972
Referenciaszám: SL305
Frissítve: 7 napja

Budapest X. kerület eladó panellakás 1+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
945 946 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
X. kerület Harmat utcában, az Óhegyi lakótelepen, eladó egy 35 m2 -es + 4 m2 erkéllyel rendelkező, világos, K-i tájolású, felújított állapotú, 1,5 szobás lakás. Az ingatlan tíz emeletes panelház, 7. emeletén található. Teljes körű esztétikai és műszaki felújítása 2022 – ben valósult meg. Belmagasság: 2, 6 m Lakás beosztása: -előszoba: 3,5 m2 - fürdőszoba: 3 m2 - konyha: 3 m2 - hálószoba : 7,5 m2 - szoba: 18 m2 - erkély: 4 m2 Szobák burkolata laminált parketta, a többi helység járólappal burkolt. Nyílászárók műanyagok, thermo üvegezéssel, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. Minden fogyasztás egyedileg mérhető. A fűtést és melegvizet a távhő biztosítja. Hűtést a nyári kánikulában Midea típusú hűtő-fűtő klíma látja el. Közös ktg: 14.000 Ft/hó Parkolni díjmentesen a ház előtt lehet, valamit biztonságos, fedett kerékpártárolásra a társasház mellett van lehetőség. Infrastruktúra kiváló: Közvetlen környezetben, posta, játszótér, iskola, óvoda, kereskedelmi és szolgáltató egységek megtalálhatóak. Buszmegálló, villamosmegálló 5 percen belül elérhető gyalogosan. Az ingatlan rendezett jogi hátterű, tehermentes. Az alapterületbe az erkély 50 %-al beszámításra került. Ajánlom ezt az ingatlant kezdő lakásnak, vagy befektetési célra egyaránt. Ide csak költöznie kell! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele. Várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1970
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágoserkélykábeltévéinternetbeépített konyhabútoralacsony közös költségvízórásliftkaputelefonklímabiztonsági ajtórácsredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fészek Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 883 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fészek Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 883 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY