Eladó lakás Budapest IV. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 54 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8145210
Referenciaszám: LK037829
Feltöltve: 24 napja

Budapest IV. kerület eladó panellakás 2 szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
898 148 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 585 Ft
Második évtől
204 953 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újpesten, a Rózsa utcában megvételre kínálok egy 54 m2-es, erkélyes, 2. emeleti, szép állapotú panellakást.A lakás beosztása és tájolása nagyon jó. Minden helyiség külön bejárattal rendelkezik, kellő szeparáltságot tud biztosítani akár egy 4 tagú család számára is. Az ingatlanba lépve a közlekedő bal oldalán találjuk a parkettás szobákat, az erkélyes hálót és a 18 m2-es nagy szobát, a jobb oldalon a gardróbot, a zuhanyzós fürdőt, majd mellette a WC-t. A közlekedőn egyenesen haladva az ablakos konyhába jutunk.Az erkély és a szobák keleti fekvésűek, csendes, fákkal szegélyezett mellék utcára néznek. Délelőtt naposak, bár a fák lombjai megszűrik a napfényt. A konyha ablaka délre, szintén mellék utcára néz. A lakás 2021-ben felújításon esett át, a külső nyílászárók hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnyökkel, újak a konyhabútorok, a radiátorok,a  gáztűzhely, a LED világítás, a burkolatok a fürdőszobában, gardróbban, közlekedőn, teljesen új a biztonsági ajtó. Az erkély üvegezett, járólapos, oldalai dryvittal szigeteltek. A közös költség 16.400 Ft/hó, a távfűtés havi átalánya 11.570 Ft/hó, gáz átalány 4.200 Ft/3 hó, villany, víz egyedi fogyasztás szerint. Tehermentes, gyorsan birtokba vehető.A társasház rendezett, a lépcsőház, a lift, a folyosók jó állapotban vannak, a lakók és a gondnok vigyáznak a környezetre. A közelben minden szolgáltatás elérhető, szemben Spar, Penny, DM, gyógyszertár, tömegközlekedés a 20E, 25, 120-as buszokkal, parkolás autóval ingyenes.További információkért, megtekintés végett keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1984
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veres Benjámin Duna House - Göd Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veres Benjámin Duna House - Göd Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY