Eladó lakás Budapest III. kerület 73 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 73 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156430
Referenciaszám: LK063250-4676605
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó panellakás 2+1 fél szobás: 83,9 millió Ft

83,9 millió Ft
1 149 315 Ft/m²
73 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 499 Ft
Második évtől
332 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legyen a felújítás utáni első lakója ennek a csodás lakásnak a Római partól egyetlen sarokra! Eladó egy 3. emeleti, 73 nm-es, nappali + 2 hálószobás, erkélyes (3nm), déli tájolású, napsütötte lakás a Római parti lakótelepen. Jöjjön el és nézze meg a tökéletes állapotban, teljeskörű felújításon átesett és stílusos berendezett, elbűvölő hangulatú ingatlant. Itt minden készen áll arra, hogy az új lakója tökéletes otthonra leljen! A társasház 20m-re helyezkedik el a főúttól egy másik ház takarásában, így teljesen csendes és minden irányból zöld veszi körbe. A lépcsőház tiszta, a lakók pedig kulturált, barátságos emberek.A lakás egy ráccsal leválasztott, a szomszéddal közös folyosórészről nyílik, ami 2 óriási saját használatú beépített szekrénnyel rendelkezik. Mérete miatt akár bicikli vagy babakocsi tárolására is alkalmas. Belépéskor egy kellemes méretű előszobába jutunk, ahonnan egy tágas étkező, hálószoba és egy gardrób is nyílik. Az étkezővel részben egybenyitott konyhába új IKEA konyhabútor került beépítésre, amibe új sütő, kerámiatűzhely, elszívó, beépített mikró és mosogatógép is került. Az óriási nappali, rendkívül világos, innen nyílik a zöldre néző erkély. A fürdőszoba és wc új, világos burkolatokat kapott és helyet kapott még egy második hálószoba is mellettük. A fűtésről a távfűtés gondoskodik, ami nagyon kellemes hőfokot eredményez az új, műanyag nyílászárok mellett. A Római part Budapest legszebb része. A lakás mindössze 120m-re fekszik a parttól, tehát az úton átsétálva márisa Duna mellett sétálhatunk vagy vacsorázhatunk. A Pók-utcai lakótelep infrastruktúrája kiemelkedően jó. Játszóterek, könyvtár, gyógyszertár, cukrászdák, éttermek, bölcsőde, óvoda és iskola is megtalálható 5 percen belüli sétára. Szombatonként 200m tartanak minőségi termelői piacot és 15 perc sétára nyitott meg az ingyenes dunai strand, a Római Plázs.A tömegközlekedés kiváló, a buszmegálló 20m-re, a HÉV 900m-re áll meg a háztól. Összesen 3 busz- és 1 éjszakaijárat áll rendelkezésre. A metró vagy a 4-6-os villamos így 15 perc alatt elérhető. A parkolás a környéken díjtalan.Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és már holnap élvezni kívánja e lakás minden potenciálját, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha befektetési célú lakásvásárlásban gondolkodik, akkor pedig megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal bevételt termel, kiemelkedő megtérüléssel! A lakás tehermentes és azonnal költözhető.A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Ha a város zajától távol, mégis kényelmes és modern otthonra vágyik, ne keressen tovább!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY