Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 66 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 66 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 66 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8169678
Referenciaszám: M282618-4685854
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó panellakás 3 szobás: 52,7 millió Ft

52,7 millió Ft
798 485 Ft/m²
66 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 318 Ft
Második évtől
222 701 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***ÓBUDÁN PANELPROGRAMOS HÁZBAN, PANORÁMÁS, 3 SZOBÁS LOGGIÁS LAKÁS ELADÓ!*** ***KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!*** A 3 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS lakás a III. kerületben, Óbudán, a FLÓRIÁN TÉR közvetlen közelében egy rendezett, PANELPROGRAMOS lakótömb IV. emeletén található. A 2010-es panelprogram keretein belül a ház külső homlokzata SZIGETELÉST kapott, NAPKOLLEKTOROKAT telepítettek a tetőre, illetve minden lakás új, REDŐNYÖS, műanyag, jó HANG-, és HŐSZIGETELŐ tulajdonsággal rendelkező nyílászárókat kapott, valamint EGYEDI FŰTÉSMÉRŐK lettek felszerelve a radiátorokra. Az ingatlanban 10 évvel ezelőtt, egy FELÚJÍTÁS során vízvezeték csere történt, ezzel együtt a közlekedő, előszoba, mellékhelyiség, fürdőszoba és loggia új burkolatot kapott. Ez utóbbiba fürdőkád és törölközőszárító fűtőtest került beszerelésre. Ezen kívül, a lakás LÉGKONDÍCIONÁLÓVAL is felszerelt. Az ABLAKOS konyhában (ahonnan PANORÁMÁS KILÁTÁS nyílik a budai hegyekre) található konyhaszekrény a vételár részét képezi. KIVÁLÓ LOKÁCIÓ és KITŰNŐ KÖZLEKEDÉS jellemzi az ingatlant, mivel minden karnyújtásnyira megtalálható, ami a nagyvárosi kényelmes élethez szükséges. Séta távolságon belül számos tömegközlekedési eszköz elérhető, többek között a Szentlélek téri megállók, ahol a H5-ös hév Szentendre és Batthyány tér irányába közlekedik, de választhatunk számos buszjárat közül is akár Solymár, Hűvösvölgy, Kőbánya, Békásmegyer vagy a belváros felé. A háztól 300 m-re pedig az 1-es villamos Flórián téri megállójába érünk, ahonnan Kelenföldre is utazhatunk. Elhelyezkedését tekintve kiváló, mindössze 3 perc sétával elérhető a FLÓRIÁN tér (Flórián Üzletközpont, Bevásárlóközpont), Óbudai Rendelőintézet, 1 perc sétával az Óbudai Piac, iskolák és óvodák, környéken több gyógyszertár, OTP Bank, múzeumok, JYSK, edzőterem, számos kisbolt, étterem és gyors étterem a közelben. Ha ingatlan vásárlásával egy ÉRTÉKÁLLÓ befektetést is szeretne egyben, akkor ez egy remek lehetőség az ön számára. Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. . VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES! Ha az új ingatlana megvásárlásához szükséges a jelenlegi ingatlana eladása, abban is szívesen segítek, illetve az OTP Ingatlanpont teljes kínálatával kapcsolatban kérem, keressen bizalommal! Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bátran akar hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
összkomfortosjó közlekedésűpanorámahőszigeteltliftklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ildikó Mária Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ildikó Mária Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY