Eladó lakás Budapest III. kerület, Filatorigát 53 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Filatorigát 53 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Filatorigát 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161729
Referenciaszám: 7028_astra
Feltöltve: 8 napja

Budapest III. kerület eladó panellakás 2 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
886 792 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 680 Ft
Második évtől
198 614 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak irodánk kínálatában található ez az elegánsan, fiatalosan felújított, két loggiával rendelkező, klimatizált panel öröklakás! Óbuda központjában, pár percnyire a Flórián áruháztól, eladó egy két szobás, gardrób szobás, kamrás, műszakilag és esztétikailag is felújított ingatlan. A házban 3 felújított lift működik, melyek közül egy teherlift. A közös költség 17.900,- Ft havonta, a lakás vízórákkal és egyedi fűtésmérőkkel felszerelt, így a rezsiköltség kizárólag a fogyasztástól függ. A lakás déli fekvésénél fogva kellemesen napos, világos. Az elmúlt 2 évben a lakás teljes körű felújításon esett át: a burkolatok, valamint a külső és belső nyílászárók (ablakok, beltéri ajtók és bejárati ajtó) cserére kerültek. Az ablakok (termo üveg) redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, a lakás emellett biztonsági ráccsal is védett. A nappaliban hűtő-fűtő klímaberendezés található. A konyhába egyedileg tervezett, jól átgondolt, minőségi bútorzat került. A gardrób felszereltsége a vétel ár részét képezik. Beköltözhetően szép állapotú, otthonos lakás! A környék legfőbb előnye központi elhelyezkedése: minden szükséges szolgáltatás (élelmiszerboltok: Aldi, Lidl, Penny, pékségek, gyógyszertárak, orvosi rendelők, posta, iskolák, óvodák, bölcsőde, fodrász, kozmetikus, körömszalon) pár perc sétával elérhető. Emellett a közlekedési lehetőségek is nagyon kedvezőek, a 106-os, 34-es, 134-es, 9-es busz megállója a ház mellett, a H5-ös HÉV (Szentendre-Batthyány tér) megállója kb. 10 percre, így a városközpont gyorsan elérhető. A sportolási és szórakozási lehetőségek tárháza is széles, a környéken több fitnesz terem, sportpálya, korcsolyapálya, étterem, pizzéria található. A kisgyerekesek számára csábító lehet a közelben fellelhető Máltai játszótér, de a Hajógyári-sziget nagy, csúszdás játszótere is 15 perces sétával elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágoskamragardróberkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Mirtil Óbuda Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 947 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Mirtil Óbuda Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 947 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY