Eladó lakás Ajka 47 nm
Eladó lakás Ajka 47 nm
Eladó lakás Ajka 47 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8168921
Referenciaszám: M282629
Feltöltve: 2 napja

Ajka eladó panellakás 2 szobás: 25,4 millió Ft

25,4 millió Ft
540 426 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 053 Ft
Második évtől
107 336 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegye Ajka városában erkélyes, klímás, 4. emeleti, 47 m2-es belvárosi lakás eladó. A panelprogram keretében az épület és a tető is szigetelést kapott, ezzel egyidejűleg hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, boltok, iskola, óvoda, buszpályaudvar, posta, orvosi rendelők pár perc sétával elérhetők. A lakásban található két szoba, amelyek nem egymás mellett helyezkednek el, konyha, fürdőszoba, közlekedők, és egy erkély (loggia). 2022-23-ban a következő korszerűsítések történtek: - a szobák, a közlekedők és a konyha is laminált padlóburkolatot kapott - klímaberendezés - a konyhában a vezetékek újra lettek húzva - új konyhabútor - új, biztonsági ajtó A konyhabútor, és a tűzhely a vételár részét képezi. Az ingatlanhoz tartozik még egy közös tároló. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1971
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csatornaösszkomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY