Eladó ház Baracska 800 nm
Eladó ház Baracska 800 nm
Eladó ház Baracska 800 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8115178
Referenciaszám: HZ020694
Frissítve: 23 napja

Baracska eladó kúria 40 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
161 250 Ft/m²
800 m²
Alapterület
6088 m²
Telek
40 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 421 803 Ft
Második évtől
545 132 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdei birtok halastóval! Baracskai majorság eladó! Baracska erdő ölelte völgyében, a kíváncsi szemek elől teljesen elzárva eladóvá vált az ügető hajdani lovardája, a valaha 60 versenylovat elszállásoló, gyönyörű, erdős, parkos birtok. A régi, közel 800 nm-es, földszintes téglaépületet felújították. Alulról szigetelték, új tetőt, új nyílászárókat kapott. Fűteni tartályos gázzal vagy vegyes tüzelésű kazánnal lehet, jelenleg utóbbit használják. Az ingatlan az elektromos hálózathoz csatlakozik, vízellátása saját bővizű kútról történik. Az épületben két összkomfortos lakást alakítottak ki: 50 nm és 25 nm méretűek. Az épület többi részét EU -szabvány szerint kisállattenyésztés céljára újították fel. Most 80 kennel működik, minden helyiség plafonig csempézett, padlófűtéses, légkondicionált, légforgató berendezéssel szellőztethető. Minden egység külön mérőórával szerelt és mindegyikhez csatlakozik külső kifutó. A részben kerítéssel, részben erdővel ölelt, 6088 nm-es majorság régen parkosított területe most Csipkerózsika álmát alussza, de új tulajdonosai elegáns birtokká álmodhatják e gyönyörű völgyet. A főépületen kívül a területen áll egy új, 5 állásos istálló, két nagy karám és egy megújulásra váró, de így is szemet gyönyörködtető, 1000 nm-es, tavirózsás halastó. Az ingatlan ezernyi módon hasznosítható! Lehet erdő mélyén rejtőző, madárfüttyös, halastavas, elegáns családi birtok. Kialakítható itt vendégház, idősek otthona, egészségügyi intézmény, művésztelep, jógatábor, kutyamenhely, akár 50 férőhelyes lovarda - a környék kiválóan alkalmas tereplovaglásra, túrázásra is. Tökéletesen alkalmas gazdálkodásra, állattartásra is. E funkciójában mezőgazdasági pályázat benyújtására is van lehetőség. A területen aszfaltozott utak futnak, akár kamionnal is be-ki lehet hajtani a két elektromos kapun. Az ingatlan művelés alól kivett, nem kifüggesztéses. Aszfaltúton közelíthető meg, az M7-es autópálya 5 perc, Budapest 30 perc, a Velencei-tó 15 perc. Jöjjön, engedje, hogy Önt is elvarázsolja e varázslatos birtok!

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortossaját parkolókertcsendesinternetklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 977 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 977 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY