Eladó telek Tokod, Sas-hegy 2654 nm
Eladó telek Tokod, Sas-hegy 2654 nm
Eladó telek Tokod, Sas-hegy 2654 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7854311
Feltöltve: 9 hónapja

Tokod eladó külterületi telek 2654 m² telekterületű: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
1 696 Ft/m²
2654 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Eladásra kínálok egy 12m széles elhanyagolt állapotú zártkerti szőlő besorolású telket, mely a mezőgazdasági törvény hatálya alá esik (kifüggesztős). Bajnai úttól 200m-re, környéken több épülettel rendelkező telek is található. Új villany bekötés az utcában látható, telektől kb. 100 m-re. Az egész területen látható, hogy újból felfedezték a magányra, nyugodt környezetre vágyók. Szomszédos telkek is elhanyagoltak, esetleges bővítés elképzelhető. Telken belül egy 400 m2-es rész el volt kerítve, itt egy kis bungaló és kút is van. Bozóttal benőtt, így csak személyes megtekintés alkalmával tudom megmutatni. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom! Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik! Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana. Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY