Eladó telek Tab 55 nm
Eladó telek Tab 55 nm
Eladó telek Tab 55 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7978879
Feltöltve: 4 hónapja

Tab eladó külterületi telek 55 m² telekterületű: 12,5 millió Ft

12,5 millió Ft
227 273 Ft/m²
55 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Tabon, egy Somogy megyei gyönyörű dombok között elhelyezkedő kisvárosban - a Balatontól 10 percre, Siófoktól 25 km-rel – egy zárkerti ingatlan eladó! Az ingatlan két szinttel rendelkezik, melynek földszintjén egy pince, az emeletén egy kisebb szoba van kialakítva. a területhez gyümölcsösfák (barack, körte, szilva) is tartoznak, a panorámás kilátás az egész városra és a környező dombokra. Kisebb felújítással kiválóan alkalmas hétvégi nyaralónak. Az ingatlanhoz lekövezett út vezet, nagyon jól megközelíthető esős időszakban is a főútról. Internet kábelt most rakták le, villany van, sajnos vezetékes víz nincs a telken. a telek szépen gondozott. Egy kis összeg ráfordításával nyaralónak is kiválóan alkalmas! Keressen bizalommal a 30/6336124-es telefonszámon! Az ingatlan árával kapcsolatosan érdeklődni üzenetben lehet!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Rita Czoborné Csajági
+36 30 633 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Rita Czoborné Csajági
+36 30 633 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY