Eladó telek Jászberény 1402 nm
Eladó telek Jászberény 1402 nm
Eladó telek Jászberény 1402 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8160045
Referenciaszám: M0002652
Feltöltve: 10 napja

Jászberény eladó külterületi telek 1402 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
2 782 Ft/m²
1402 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Sziasztok fiatal felnőttek! Ha ti is azon vevők közé tartotokl, akik egy hétvégi telek vásárlásán gondolkodnak, akkor figyeljetek, mert most egy olyan ingatlant mutatok be nektek, amely kiváló lehetőséget nyújt a befektetésedhez vagy akár a saját otthonod megépítéséhez. A 2 egymás melletti telek, amit eladásra kínálunk, egy volt zártkerti külterületen található, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Jászberény városában, a Neszűr 0 városrészben. Az ingatlan a 32-es főúttól 400 méterre található, télen -nyáron megközelíthető, mert aszfatos út vezet ide. A 2 telek mérete 1402 nm, így bőven van lehetőség a tervezésre és az építkezésre. A telken 2 ház található, mindkét házhoz tartozik egy-egy fúrt kút, és mindkettőbe be van vezetve a villany. Mindkép épület beton alapra épült, az egyik 12 m2-es falazata blokk tégla, a másik 11 m2-es és beton elemekből épült. A panoráma, amit a telekről élvezhetsz, egyszerűen lenyűgöző. Az ingatlan építhető és a lehetséges funkciója számos lehetőséget tartogat. Ha szeretnél egy kertkapcsolatos hétvégi házat, akkor itt a lehetőség, hogy megépítsd álmaid otthonát. Emellett a telekhez tartozik egy kerti tároló is, így az eszközeidnek is biztos helye lesz. A környék csendes és biztonságos, így életvitelszerű lakhatásra is alkalmas. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető, és a kitűnő közlekedési lehetőségeknek köszönhetően bármelyik irányba könnyedén eljuthatsz. A környék felkapott és a közeli parkok, játszóterek, valamint a sportolási lehetőségek miatt kiváló választás fiatal családoknak is. Ha szeretnél egy olyan helyen élni, ahol a nyugalom és a természet közelsége összekapcsolódik a városi élettel, akkor ez a telek a legjobb választás számodra. Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Bizalommal keress minket, és segítünk megtalálni az ideális megoldást számodra.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY