Eladó telek Etyek 800 nm
Eladó telek Etyek 800 nm
Eladó telek Etyek 800 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8069847
Referenciaszám: T037917
Frissítve: 1 napja

Etyek eladó külterületi telek 800 m² telekterületű: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
31 125 Ft/m²
800 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 048 Ft
Második évtől
107 158 Ft
Kamat
7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,4%
Budapest szőlőskertjében Etyeken, a horgásztóra néző 800 nm telek eladó! Dél-nyugati fekvésü, domboldalon található, murvával boritott utcáról nyilik. igy télen-nyáron is jól megközelithető. Közmüvek: víz, villany a telek elött, csatorna folyamatban van. A telek 10% beépithetöséggel rendelkezik. Geodéziai és Talajmechanikai vizsgálat készült. A hely ideális lehet családi fészeknek,nyugdijas évek eltöltéséhez,vagy csak hétvégi kikapcsolódásnak. A település folyamatos fejlödésen megy keresztül , 5-10 percre minden elérhető sétálva a tóparton vagy biciklivel, Boltok,zöldséges,gyógyszertár,iskola, óvoda, bölcsőde, egészségház,benzinkút virágüzlet,tüzép,autószervíz található a településen. Etyek kulturális és turisztikai programok szinhelye,és persze nem utolsó sorban a boré és a gasztronómiáé is. Az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. A videót megtalálhatja továbbá YouTube csatornánkon is (Budai Agglomeráció Otthon Centrum), vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt. További információkért keressen! 
TELJES ONLINE KÖZVETÍTŐI MUNKAFOLYAMAT! Online megtekintés, online vételi ajánlat, online szerződéskötés. Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potor Judit Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY