Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 210 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 210 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7854068
Referenciaszám: HZ055115-4466449
Frissítve: ma

Zalakaros eladó kertes ház 210 m² alapterületű: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
332 857 Ft/m²
210 m²
Alapterület
475 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Zalakaroson egy lenyűgöző lehetőség nyílik az ingatlanvásárlásra: egy impozáns háromszintes nyaraló most kerül értékesítésre, mely családi házként is tökéletes választás, hiszen rendkívül tágas, összesen 210 négyzetméter alapterülettel büszkélkedik. Az ingatlan a város egyik legkedveltebb, idilli üdülőövezetében található, ugyanakkor mindössze néhány lépésre van a strandtól, a termálfürdőtől és a városközponttól. A ház teljesen közművesített, ami azt jelenti, hogy víz, villany, gáz és szennyvízcsatorna is rendelkezésre áll. A fűtésért modern radiátorok gondoskodnak, melyeket egy hatékony központi gázkazán működtet. Az ingatlan három szinten terül el, melyek külön-külön is alkalmasak lakhatásra vagy akár bérbeadásra is. Az alagsor szintjén két tágas hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, előszoba és közlekedő található. A földszinten további két hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, előszoba, közlekedő és étkező várja az új tulajdonosokat. Az emeleten két hálószoba, nappali, konyha, közlekedő és WC biztosítják a kényelmes élettér kialakítását. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és hívjon a további részletekért és a megtekintés egyeztetéséért! Ez az ingatlan garantáltan feledhetetlen élményeket kínál, legyen az Ön új otthona vagy befektetése. Legyen NYERTES! Döntsön MOST és SPÓROLJON MILLIÓKAT! FALUSI CSOK = vissza nem térítendő támogatás + 3%-os fix lakáshitelkamat + illetékmentesség + kombinálható CSOK+ Hitel és CSOK igénylésben is tudok segíteni, irodánk díjmentes szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY