Eladó üdülő és hétvégi ház Homokkomárom 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Homokkomárom 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Homokkomárom 25 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8144553
Referenciaszám: H485943-4669213
Frissítve: 3 napja

Homokkomárom eladó kertes ház 25 m² alapterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
156 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
2395 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Homokkomáromi hegyen kínálom megvételre az alábbi birtokot, 2395 m2 területtel. Homokkomárom Zala megye legjelentősebb kegyhelye, temploma az országhatárainkon túl is ismert, mindössze 13 km -re fekszik Nagykanizsától. A Principális völgy peremén helyezkedik el, egyedülálló szőlős dombokkal büszkélkedhet. Ezen a barátságos, dombok által körül ölelt borvidéken vált eladóvá az alábbi zártkerti ingatlan. Az ingatlan jellemzői - zártkerti besorolású, egy hónap kifüggesztés szükséges - murvás úton megközelíthető - lakótér helyiségei: 25 m2 nettó alapterületű- konyha, hálószoba, terasz - a külön álló épületben található pince 3 helyiségből áll, bortárolóval, műhellyel össz: 25 m2 - villany be van vezetve - fűtése fatüzelésű kályhával biztosított - 2000 literes ciszterna a ház mellett található - terasz 10,3 m2, déli fekvéssel A telek 2395 m2 nagyságú, 3 helyrajzi számon szerepel. 4 sor szőlővel beültetett, vegyes oltvány, csemege szőlő. A birtokon több termő gyümölcsfa is megtalálható. Konyhakert kialakítására, további gyümölcsfák telepítésére is van még bőven hely és lehetőség. A szomszéd birtok is eladó, melyet honlapunkon színtén megtalál. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY