Eladó üdülő és hétvégi ház Dömsöd 80 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dömsöd 80 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dömsöd 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157305
Referenciaszám: HZ051419-4676883
Frissítve: 2 napja

Dömsöd eladó kertes ház 80 m² alapterületű: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
436 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Nyaraljon és pihenjen az év bármely napján!Dömsödön megvételre kínálok egy 800nm-es körbe kerített telken lévő, 80nm-es családi házat, amely a Duna folyótól mindössze 100m-re található!A 2023-ban teljes felújításon átesett minimál stílusú otthonban minden megtalálható, ami egy család számára szükséges. Két szoba, nappali, étkező, konyha, spejz fürdőszoba, illetve egy tetőtér, ahol csak a válaszfalakat kell elhelyezni. A 30nm-es tetőtérben kialakításra került egy közel 12nm-es terasz, amit ha leendő tulajdonos körbe kerít, tökéletes helyszíne lehet a meghitt családi beszélgetéseknek. Az ingatlan különlegessége, hogy az egyik szoba, a tulajdonos saját kezű munkájának gyümölcse, amely könnyű szerkezetes, borovi rönkfából épült. Szigetelés az egész ingatlanon megtalálható, ami 15 cm-es kőzetgyapot hőtükörfóliával és pára áteresztővel. Fűtéséről kandalló és infrapadlófűtés gondoskodik, a melegvízet villanybojler szolgáltatja. A közművek közül vízzel, villannyal és csatornával rendelkezik. Biztonságról riasztó - kamera rendszer gondoskodik, és egyből a közeli rendőrörsön jelez. Az udvar első részében 38nm-es garázs kapott helyet, valamint a hátsó részben gondozott konyhakert került kialakításra, amelynek öntözése fúrt kútról megoldott. A településen bölcsőde, óvoda, iskola, egészségügyi intézmények, önkormányzati hivatal, éttermek, kávézók, bevésárlási lehetőségek számos választéka megtalálható.Jöjjön el velem és nézzük meg együtt! Keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóné Kristóf Beáta AktiválLak 2023 Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóné Kristóf Beáta AktiválLak 2023 Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY