Eladó üdülő és hétvégi ház Balatongyörök 120 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatongyörök 120 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatongyörök 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167149
Referenciaszám: HZ068317-4684017
Frissítve: 1 napja

Balatongyörök eladó kertes ház 120 m² alapterületű: 118,5 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 395 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
118,5 millió Ft
987 500 Ft/m²
300 000 EUR
2 500 EUR/m²
120 m²
Alapterület
702 m²
Telek
4+3 fél szoba
Szobák száma
Álmai Otthona Balatongyörökön a Szépkilátónál! Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget: egy lenyűgöző 120 nm-es nádfedeles, tégla építésű házat, amely Balatongyörök legkiválóbb részén, mindössze pár perc sétára a híres Szépkilátótól! Ez az 702 nm-es telken elterülő ingatlan 2008-ban teljes körű felújításon esett át, 2022-ben pedig a nádtető újult meg, így tökéletes állapotban várja új tulajdonosát. Az ingatlan főbb jellemzői: -Nádfedeles tető: A természetes szépség és hőszigetelés egyedülálló kombinációja. -Betörésbiztos ablakok az alsó emeleten: Maximális biztonság és nyugalom. -Csúcsminőségű technikai felszereltség: Hőszivattyú, légkondicionálás (fűtés és hűtés), egyedi szobaszabályozás, riasztórendszer rendőrségi kapcsolattartással, kivonuló járőrszolgálattal. Telefonról kezelhető okos otthon vezérlővel irányítható cirkó fűtés, klímaredszer. - Balatoni panoráma: Élvezze a lenyűgöző kilátást a fedett teraszról és a 20 m²-es napozóteraszról. Gyönyörködjön Badacsony látványában, mely mindkét teraszról teljes panorámájávan tárul elénk. - Egész évben lakható: Vaillant gázfűtés, minőségi radiátorok, svéd kályha. Okosház funkciók: WLAN minden szobában (ZNet), külső vezérlés a fűtés, légkondicionálás és melegvíz számára. - Garázs és parkolás: 20nm-es elektromos garázskapuval ellátott garázs + 2 extra kialakított parkolóhely. -Kültéri kényelmek: Grillezési lehetőség, kerti zuhanyzó, kerti öntözés és kültéri csapok a különböző szinteken. -Stílusos kialakítás: Mozgásérzékelőkkel ellátott lépcső és közlekedő, rozsdamentes acél lépcsőkorlátok és napozóterasz korlátok. - Kényelmes elrendezés: Szinteltolásos kialakítás: 2 hálószoba és 2 nappali étkezővel, maximális komfort és praktikum. -Extra: A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot, műszaki berendezéseket, gépeket is. -Kiváló elhelyezkedés: Étterem és kávézó közelség: éttermek, kávézók 5 perc sétatávolságon belül. -Nyugalmas környezet: Átmenő forgalom nélküli zsákutca, a strand is kényelmes távolságon belül elérhető. Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik egy igényes, modern és minden igényt kielégítő otthont keresnek Balatongyörök festői környezetében. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy új otthonra találjon a Balaton szívében! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázscsendespanorámaamerikai konyhapincebútorozottalacsony közös költségriasztóklímaparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY