Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfenyves 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfenyves 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfenyves 40 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8167488
Referenciaszám: NY011861-4683976
Feltöltve: 3 napja

Balatonfenyves eladó kertes ház 40 m² alapterületű: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
847 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
499 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Szia! Ha éppen ingatlant keresel, amit magán vagy befektetési célra szeretnél megvásárolni, akkor jó helyen jársz! Az ingatlan, amit most mutatok neked, minden szempontból tökéletes választás lehet. Az ingatlan Balatonfenyves Alsóbélatelepi részén található saroktelek. Az ingatlan egy felújítandó, 40 nm-es ház, amely egy 499 nm-es telken helyezkedik el. A strand kb. 500 m-re, bolt kb. 500 m-re érhető el. Az ingatlan állapota felújítandó, de a lehetőségek végtelenek. A hétvégi házban 3 szoba és 1 fürdőszoba található. Az ingatlan környéke nagyon csendes és biztonságos, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától és nyugodt környezetben lenni. Közművek: Víz, csatorna, gáz bekötve. A villany ideiglenesen kikötve. A központi fűtéshez ki vannak alakítva a radiátorok és csövek, csak a gázkazán hiányzik. Az ingatlan az LKe-1 jelű kertvárosias építési lakó övezetben található. Beépítési mód: szabadonálló Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 30% Beépítési magasság megengedett legnagyobb mértéke: 6,0 m A közlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a közeli buszmegállók és vasútállomások könnyen elérhetőek. Az autósoknak sem kell aggódniuk, hiszen a közeli autópályák és főutak könnyűvé teszik az utazást. Az ingatlan környékén számos lehetőség adódik a szabadidős tevékenységekre, így akár a Balaton partján is pihenhetünk és kikapcsolódhatunk. A környék számos boltja és szolgáltatása is elérhető, így mindig a közelben találhatunk mindent, amire szükségünk van. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Bizalommal kereshetsz minket, és szívesen segítünk mindenben. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és válaszd az ingatlant, amely mindig otthonos és kényelmes érzést biztosít majd számodra! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY