Eladó ház Zsámbék 150 nm
Eladó ház Zsámbék 150 nm
Eladó ház Zsámbék 150 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8105434
Referenciaszám: HZ035433-4639418
Frissítve: ma

Zsámbék eladó ikerház 6 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
933 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
425 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 771 Ft
Második évtől
591 616 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MINŐSÉG, komfort és KÖRNYEZETBARÁT INGATLAN: mindezt Zsámbékban találja! ELADÓ Zsámbékon KÉT ÚJÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS iker családi ház, NAPPALI + 5 SZOBA MOST ÉPÜLŐ modern, MAGAS MINŐSÉGŰ ingatlanok Zöld övezetben! BUDAPESTTŐL 20 PERCRE, átmenő forgalomtól mentes. CSOK+, ZÖLD hitel igénybe vehető! MOST ÉPÜLŐ LUXUS CSALÁDI HÁZAK ZSÁMBÉKON! Budapestről mindössze 20 perc autóútra fekszik Zsámbék, ahol AZONNAL költözhető, MOST épülő, KÉT kiváló minőségű IKER CSALÁDI HÁZ várja leendő tulajdonosát. A prémium kategóriás otthonok CSENDES helyen találhatók egy zsákutca végén. A közelben elérhető számos KÉNYELMI és KIKAPCSOLÓDÁS lehetőség. Mindezek mellett Zsámbék egy KIVÁLÓ adottságokkal rendelkező kis város, a modern élet KOMFORTJÁVAL. A 425m²-es építési területen, 2 x 150m²-es, MAGAS minőségű, ENERGIATAKARÉKOS családi ház epül, nívós beruházás keretében. Minden két ház 66,5m²-en terül el az alsó szinten, további 66m²-es felső szinttel, valamint 17m²-nyi FEDDETT garázzsal is RENDELKEZNEK. A modern belső elrendezésben tágas, AMERIKAI KONYHÁS nappali, összesen 5 HÁLÓSZOBA és további kényelmi szféra KAPOTT helyet, biztosítva a családi élet minden igényét. A technológiai kialakítás kiemelkedő: POLISZTIROL SZIGETELÉS, lábazati hőszigetelés XPS lemezzel, 5 légkamrás profilrendszerű NYÍLÁSZÁRÓK 3 rétegű üveggel, hőszivattyús fűtés 7db termosztáttal, fűthető garázs ELEKTROMOS garázskapuval és autobtöltő előkészülettel. A házak kiemelkedő MINŐSÉGET képviselnek: garantáltan megfelelnek a 2023. novemberi szigorított ENERGETIKAI előírásoknak. Válassza a TÖKÉLETES otthont a legjobb helyen, a legjobbat kínálva! Ne hagyja ki ezt a LEHETŐSÉGET! KULCSRAKÉSZ ÁTADÁSUK: 2025. MÁSODIK FÉLÉV!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY